A Magyar Televízió (MTV) székházának 2006-os ostromakor szolgálatban lévő M. Zoltánnak, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) volt műveletirányító tisztjének múlt heti vallomása több ponton is ellentmondásban van korábban tett vallomásaival – közölte a tárgyalást vezető Kiss Károly bíró kedden a Fővárosi Törvényszéken.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Nem értem, hogy mit kell itt magyarázkodni. A rendőrség egy erőszak szervezet, nem szeretet szolgálat. Esküt tesznek. Tegyék a dolgukat esküjüknek megfelelően és kész. Ha akkor tették volna esküjüknek megfelelően a dolgukat, akkor most nem kellene pereskedni - lásd nemzetközi példák tömkelegét. A jelenlegi szitu is egy sajátos magyar "sz@rkeverés"!
A TV-k közvetítették az eseményt, hány szolgálaton kivűli rendőr helyezte magát szolgálatba és ment segíteni bajtársainak - melyre a szitú ismeretébem nem kell felettesi parancs. Ennyit meg a bajtársaisságról. Mindezek után megérdemlik, hogy igy játszanak velük, ha hagyják magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.