A Fidelitas szerint itt az ideje, hogy "Zuschlag János haverjai – Mesterházy és Bajnai – abbahagyják a hisztériakeltést" a munkahelyteremtés ügyében. "Nem kérünk a trollkodásukból" – írta a Fidesz ifjúsági társszervezete az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Úgy fogalmaztak, a fiatalok "köszönik, nem kérnek a luxusszállodákban megálmodott" szocialista ifjúságpolitikából.

A bukott baloldalnak 2010 előtt jó alkalma lett volna, hogy segítse a fiatalokat, de felsült – értékelték, hozzátéve: a baloldal kormányzása alatt megduplázódott a fiatal munkanélküliek száma, agyonadóztatták a bérüket, lenullázták az otthonteremtési támogatást; több száz milliárdos hitelt vettek fel, amit a most felnövő generációknak kell majd visszafizetni.

"Nem értjük, hogy ígérhetnek bármit is azok a lerongyolódott alakok, akik idején 7 százalékkal zsugorodott a magyar gazdaság. Bajnai kormányzásnak nevezett szerencsétlenkedése alatt egyetlen év elég volt ahhoz, hogy 30 ezer fővel zuhanjon a 30 év alatti foglalkoztatottak száma" – írta a Fidelitas.

Közölték: mindenekelőtt azért nem kérnek az MSZP elnökének és az Együtt-PM szövetség vezetőjének "trollkodásából", mert 21 éve nem dolgoztak annyian, mint most; ez 225 ezerrel több munkahelyet jelent, mint korábban. A munkahelyvédelmi akció pedig 140 ezer fiatal munkába állását segíti – zárul a közlemény.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
"Úgy fogalmaztak, a fiatalok "köszönik, nem kérnek a luxusszállodákban megálmodott" szocialista ifjúságpolitikából."

Miről tutulnak ezek a majmok ?

Itt van bele a pofátokba:

A Népszabadság értesülései szerint Orbán Viktor újabb házat vásárolt magának Felcsúton közvetlenül az épülő stadion mellett. Az új ház két szomszédja Orbán Győző, és Lévai Anikó, a miniszterelnök édesapja, és felesége.

És ezt nyilatkozta a maffia-mutyifőnök:

„Egy kis háromcsillagos panziónk már van, de valahol itt, a pályák végén, ahol a természet kezdődik, kellene egy komolyabb szállodát is építenünk, hogy a legnagyobb klubok is el tudjanak jönni, és edzőtáborként használni a Puskás akadémiát. Ha üzletileg is ki akarjuk hozni az egyébként nonprofit alapítványból a létesítményekben rejlő lehetőségeket, még sokat kell dolgoznunk.” - mondta a miniszterelnök.
mátmar
Szegény Fidelitas! Már azt sem tudják, hogy hol élnek! Ebből fognak kinőni az új politikusok? Mert akkor nagyon nagy a baj!
kata53
@mátmar: Már régóta nagyon nagy a baj!!!
marlin
Szerencsétlen Fidelitas!!
Már mindenről csak a Meseházy, meg a Bajnai jut eszükbe, meg majd jövő héttől megint jön a Gyurcsányozás, (mert nő neki is a népszerűsége)!!
Nem tudnak semmi újít kitalálni, pont olyan unalmasak, mint "narancsos buktát majszoló" itteni jobbos békementista fidesziodióták!!
kiskutyauto
Ne legyen már kettős mérce kérem szépen! Ahol 3 és fél éve troll-kormány, troll közélet, minden vezető ill felelős pozícióban, szinten kivétel nélkül agyhalott csicska fidesz-trollok züllesztik, pusztítják és fosztogatják az országot, ott miért ne lehetne az ellenzéknek is trollkodnia...? Hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.