Közös jelöltekre, közös listára és közös miniszterelnök-jelöltre van szükség a demokrata pártok között – közölte Fodor Gábor az ATV-ben. A Magyar Liberális Párt elnöke a mostani megállapodás alá nem írására szólította fel az MSZP-t és az Együtt-PM-et.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Green Bloke: Csak már így is későn lesz lassan. Nagyon nehezen tudják azt a szövetséget létrehozni, itt is túl nagyok az egyéni ambiciók, és az ország érdeke a fasorban sincs.
SwordFish
@nemkati: Persze, hogy van , és jó lenne, ha azt Fodor Gábor képviselné. :-)
SwordFish
@bencemacska: Az SZDSZ a legkártékonyabb párt lett a rendszerváltás óta. És abban Fodornak vajmi kevés szerepe volt, csak statiszta volt. Ő rá nem figyeltek. Jobb lett volna anno, ha a Fideszben marad. Többet érhetett volna el. :-)
bencemacska
@SwordFish: Hogy lehet egy elnöknek kevés szerepe?
Ha meg lehet, akkor nem kell elnöknek lenni!
gabrella
Fodor Gábor azt mondják már nem hiteles.
Turbó Pasi
@Turbó Pasi: Bajnaiékkal szövetkezni politikai öngyilkosság, mondtam nemrég. Igazam lett. Baján még nagyobb arányban nyert a Fidesz. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.