Az MSZP választmányi ülése és a DK kongresszusa is azt bizonyítja, hogy a bukott baloldal saját személyi ambícióival van elfoglalva – mondta sajtótájékoztatóján Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten. Ugyanitt kijelentette: gyalázatos eredmény született az amszterdami vb-selejtezőn. A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint gyalázatos eredmény született a pénteki Hollandia–Magyarország labdarúgó mérkőzésen, ezért ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket. Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Úgy áll a helyzet, hogy Hollandia egy hagyományosan, tudatosan, határozottan és köztudottan antifa nemzet. Európa és a világ tudja rólunk, hogy Magyarország egy hagyományosan és konzekvensen rasszista és egy náci ország, amely két világháború elvesztése után sem tanulva saját nyomorúságos történelméből most a jelenben is , harmadszor is a fidesszel a szalonnácizmus, a iobbikkal pedig határozottan nemzeti szocialista, neonácizmus irányába vízionálja jövőjét. /A magyar csapat neonáci attitűdjét jól példázza az ultra liberi neonáci futballhuligán szervezet/. Ma este azonban az antifák ünnepelnek, mert az antifa narancssárgák jól kiporolják a neonáci magyar keretlegények seggét a pályán . Most lett ép 8:1! Olé Olé Olé! Szerintem építsünk még 4 stadiont, és akkor a botlábú náci fiaink megtanulnak pókjárásban focizni és nyerni Szép volt Narancsok! (.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@Manhattan: "Hollandia második világháborús szerepének újraértelmezésében Jan Herman Brinks holland történész 2000-ben megjelent cikke kezdte a sort, amely arra emlékeztette a hollandokat, hogy Bernhard koronaherceg a háború előtt, igen sokat volt látható Hitler és más náci vezetők oldalán. A szerző arra is rámutatott, hogy a holland elit a kommunizmus legjobb ellenszereként tekintett a nácikra. Hollandia náci megszállását nemcsak hogy üdvözölték, de még egy kisebb koncentrációs táborral is készültek a német megszállás előtt."

www.mult-kor.hu/cikk.php?id=407

Olvasni azért tudsz?
JAJMÁR
@rugacs: Egy 54 tagú bűnbanda súlyosan elítélendő cselekményeit ne vetítsd ki a holland népre, egy-két "újraértelmező" irományt ne fogadj el történelmi tényként. A holland elit nem a holland nép. Mindettől függetlenül még igaz is lehet, de biztos, hogy a holland nép a hirtelen "feltárt" múltbeli szereplésétől nem fog megváltozni a jelenben. Bonyolult dolgok ezek rugacs...
magyarbakancs
Egy politikai párt ne kommentáljon semmilyen futball eredményt és ne avatkozzon bele a sport élet dolgaiba.
Nem az a dolga.
Mert ügy érzem magam mint az 50 években ,hogy mindenhol ott volt a párt .
Meg mondta mikkor mit csináljál mikor aludj,egyél a kefélj.
hetöndöe
@rugacs: Egyetértve @JAJMÁR: és @Manhattan: kollégákkal magam is azt tanácsolnám számodra,ne filozofálgass feleslegesen,mert az neked magas,mint törpének a levelesláda.

Manhattan kifejtette a nyers valóság lényegét, igaz egy kicsit kemény stílusban de az igazságot írta.
Manhattan
Van, aki szürkemarhát tenyészt, van aki berni pásztorkutyát. Orbán úgy döntött, hogy ő meg labdarúgót fog tenyészteni, nagyüzemileg, állampénzen, magánzsebre. A kiválogatott gyerekeket kiképzi, majd eladja nagycsapatoknak, a bevételeket meg majd az alapítványon keresztül – mindenféle szolgáltatások ellenértékeként, mindenféle trükkökkel - magáévá teszi, majd Simicska megszervezi. A labdarúgás arra is jó, hogy céljai elérése érdekében szert tett egy adrenalinfüggő, gátlástalan, de utcai harcokban igencsak járatos hordára, mely némi ellenszolgáltatásért hajlandó elfeledkezni a törvényességről és adott esetben mindenféle kispolgári aggályoskodás nélkül képes felgyújtani közintézményeket. Őket fizetik ki éppen Európa leggyorsabban felépülő stadionjával, mintha ennek az országnak nem lenne tökéletesen mindegy, hogy hol skandálnak rasszista és náci jelszavakat a rendszer neonáci kedvezményezettjei, hol alkalmaznak a rendezők mellé multifunkcionálisan használható elítélt gyilkosokat. Hogy mennyire másodlagos itt a sport, mindezt bizonyítják az éhező gyerekek tízezrei, az idióta rendelet a mindennapos iskolai testnevelésről, melynek sem személyi, sem anyagi feltételeit nem teremtették meg, de tudnak hazug módon hivatkozni sport iránti mély elkötelezettségükre. Most kaptunk nyolc gólt, meg egy valós értékelést Orbán négyéves sportszervezői tevékenységéről, a szélbe szórt milliárdok hasznáról, helyünkről a világ labdarúgó-társadalmában...
mátmar
A többször bukott FideSS seggnyaló, tapló szófosója már a fociból is politikát csinál. A vereség is a szocik bűne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.