Változnak a jogosítvány megszerzésének feltételei. Egyszerűsödik és szigorodik a rendszer, ugyanakkor a tanulók többet gyakorolhatnak, és több kilométert tehetnek meg, mire jogosítványt szereznek. Ami lehetőség, de egyben kötelesség is. Ez nekik hasznos, viszont sok oktatónak nem tetszik. Angliában a frissen szerzett jogsival nem lehet éjjel vezetni, ezen a megoldáson nálunk is gondolkodnak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
aztmondja, hogy 17 èvesek a legtobb balesetettokozok az utakon! Mo-gon hànyèves korba kapjàk a jogositvànyt? 16?Angliàba, Nèmeteknèl màr bevezettèk az uj szabàlyokat, hogy èjjel ès a hajnali oràkban nemszabad vezetni ès most a magyarok is azt akarjàk lemàsolni! Mièrt nem màsoljàk a fizetèseket amit Londonba ès a nèmetek kapnak?
dömdödöm
ezt a hülyeséget már megint ! Tilos friss jogsival éjjel autót vezetni :- ( :-( nem kell minden áron minden xart itt bevezetni amit máshol egy két barom kitalált :-(
Nakimaga
Miért nem gyakorolhatnak sötétben a jogsi megszerzése előtt ?
A következő tiltás az esős, jeges-havas úton való vezetés tilalma lesz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.