Jövőre már az egészségbiztosítási és a nyugdíjjárulék után is igénybe lehetne venni a családi adókedvezményeket és ezzel kétszázhatvanezer családnál pluszpénz maradhat – jelentette be Giró-Szász András, miután a kormány benyújtotta az adótörvény javaslatát a parlamentnek. Az MSZP és az Együtt-PM támogatja a családi adókedvezmény kiterjesztését, de az adórendszer egészét rendkívül igazságtalannak tartják.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
A KDNP frakcióvezető, pártvezér, miniszterelnök helyettes ugye azt olvastam, nem fizet adot annyi a kedvezménye. Ahogy nézem még majd kapni is fog a gyerekek miatt.
Hölgyek ! Igaz már unokáim is vannak, de nem lenne jelentkező pár gyerekre. " Anyagias, de élvezni szeretném !" jeligére a kiadóba.
Vizual
Ja, igen ! belátta. Vajon most ezért a beismerésért mit kapunk a nyakunkba. Hogy pénzükbe kerül az tuti.
bencemacska
És a kieső összeg nem fog hiányozni a TB-ből és a nyugdíjalapból? Ki miből fogja pótolni?
Soha nem értékeltem a "megélhetési " gyerekszülést, de ekkora különbséget tenni a szolidaritás terhére a gazdag és a szegény helyre született gyerekek közé, vérlázító!
Abszolút elhibázott az adó- és szociálpolitika ilyen mérvű "orbánraszabása"!!! ( Mikortól nem lesz 3 kiskorú ( vagy családi pótlékra és adókedvezményre jogosult) gyermeke, mit fog kitalálni, hogy az ő jövedelme adómentes legyen?!?!?!
szaboria1
@bencemacska: De egyre gondoltunk! A fiamnak kezd igaza lenni mire ők lesznek nyugdíjas korúak addigra itt már nem fog jutni nyugdíjra.
Zsuga
Hát ők is elkúrták! Igaz, nyíltan ők még mindig nem ismernek el semmit.
nyanya001
Az egykulcsos adó 500 milliárdos kiesést okozott , évente !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.