A köztévé információi szerint a rendőrségi vizsgálat azt igazolja, hogy hamis, illetve manipulált az a felvétel, amit pénteken tett közzé a HVG.hu a bajai választásokról. Az MSZP tagadja a Blikk információját, miszerint a szocialisták rendelték volna meg a videót.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
az az érzésem,hogy a választásokig annyi szar dobálás lesz,hogy belefulladunk.elöször is.ha az mszp rendelte mitöl volt ilyen gyenge,könnyen beazonositható szereplökkel.ugyanakkor érdekes lehet,hogy a bajai kampány alatt egyfolytában arról volt szó,hogy a fidesz igérget füt FÁT,amit tagadtak.erre nemhogy lett csinálva egy olyan rozzant béna videó álnéven szereplökkel ami hamis igy tisztára mossa?a fideszt és lezuzza az ellenzéket.volt már hasonló a történelemben.dehogy valaki annyira hülye legyen ,hogy pénzt kérjen azért hogy elmondja az igazat amikor simán börtönbe kerülhet,(fog is)azt ésszel fel nem fogom.most asszerint mondja el az igazat,hogy ki mennyit fizet?volt nekünk egy takarmányosunk ugy 2o éve ,a zsákokról leszedte a cimkét mi disznó tápért mentünk azt adott,anyám csirke tápért azt kapott.fostak is a csirkék mint a murányi kutya.jó kereskedö volt,mindig azt adott a vevönek amit kért.mind az egyfajtából kihozta a maximumot.nem tudom mi lesz a vége de már ott tartok ,hogy nem hiszem el.
bencemacska
Tudom, hogy ezért megint rasszistának leszek titulálva, de kimondom: ez a népcsoport képes a csillagokat is letagadni az égről, ha az neki rövid távú hasznot hoz!
Itt annak lesz igaza, aki több pénzt ad a "vallomásért".

Mit jelent az, hogy ő elmondja az igazat a videokészítés körülményeiről, pedig nem tudta, hogy felveszik a beszélgetést. Azt sem tudta, miért van a lakásán még három ember a beszélgetőkön kívül???
Szerintem nem volt itt megrendelő, azért készítették, hogy eladják. Vagy azért, hogy kiderüljön, ami rajta van (ha az MSZP veszi meg!), vagy azért, hogy ne derüljön ki (akkor a Fidesz veszi meg). Mivel úgy látszik ez nem jött be, most következik az, hogy ki rendelte meg.
Dr. Felipe
Hát emlékezhetünk milyen módon kapott menlevelet a 2006 os csürhe a semmisségi törvénnyel az intézkedő főrendőröket meg a vádlottak padjára állították.
Az UDZ rt megfigyelési ügyben pedig a megrendelők zsíros állami igazgatói állásokat kaptak a megfigyeltek (Dávid Ibolya és Herényi Károly) pedig a vádlottak padján találta magát.
Hát akkor nem kell meglepődni ha kiderül hogy ez a bajai videó is csak egy újabb fideSS trükk a sok közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.