Hónapok óta tartó háborúját fejezhette be azzal a dömösi férfi, hogy autójával egyszerűen nekihajtott a helyi alpolgármesternek – írja az Origo.

Dömös polgármestere, Novák Lajos hétfőn közölte, hogy egy helyi vállalkozó, akivel az önkormányzat korábban felmondta a fizetős parkoló üzemeltetéséről szóló szerződést, egy szóváltás után beült a kocsijába, gázt adott, felhajtott egy füves területre, és vitapartnerét olyan erővel ütötte el, hogy a feje betörte a szélvédőt, a lábai is megsérültek, a munkáját segítő városházi alkalmazott pedig átrepült a motorháztetőn. Az esetről felvételt készített a térfigyelő kamera, ebből egy kisebb részletet nyilvánosságra is hozott a rendőrség.

A parkolási cég szerződésének felmondását követően vita vitát követett, volt birtokvédelmi határozat, a rendőrség kölcsönös kihívása a másikra, minden fronton ment a harc az önkormányzat és a vállalkozó között, a történet vége pedig már ismert.

Novák Lajos polgármester azt mondta, hogy az új képviselőtestület felállásakor derült ki, hogy a vállalkozónak 1,3 millió forint tartozása van, ezért felszólító levelet küldtek neki, majd felmondták a szerződést. Ez azonban Novák szerint nem akadályozta meg abban, hogy tovább szedje a pénzt a parkoló autósoktól. Az önkormányzat úgy próbált ennek véget vetni, hogy sódert öntött a parkoló bejáratához, erre K. László állítólag stílfűrésszel vágott ki két bokrot, és ott vezette be az autókat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyember
Remélem, az autót, mint bűnjelet és az elkövetés fegyverét a rendőrség lefoglalta és annak megfelelően elkobozza.
Yoda69
Jo nagy taho lehet az urge.
Most kettos gyilkossagi kiserletert ulhet majd 5 ev letoltendot.
Dr plágium
Meg is halhatott volna az a két ember! Aki vitás ügyet (bár itt nem volt miről vitatkozni) így rendez az menjen csak a sittre hosszú évekre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.