A baloldalon, október 23-án Gyurcsányon kívül senki sem tudta tűzbe hozni a néhány ezer résztvevőt. Fodor Gábortól szép volt, hogy azt mondta, a békemenetesek is a nemzet része, Bajnaitól pedig azt, hogy önkritikus volt, és elismerte, csalódást hozott az elmúlt egy év. A többiek beszédéből viszont ennyi sem maradt meg, a Műegyetem előtti területet szellősen megtöltő tömeg pedig sugárzott mindent, csak erőt nem. Gyengécske lepkefing volt az egész.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anonymouse
@Sede: Azért nem kívánom hogy ez a lepke a válladra szálljon.
Sede
@anonymouse: örülök, hogy te ilyen pozitívan látod az ellenzék tevékenységét.
én - sajnos - nem.
anonymouse
@Sede: Ha lehet választani a címeres gazemberek és bárki más között, én bizony bárki mást fogok választani.
Sede
@anonymouse: kérdés: lesznek-e elegen, akik a címeres gazemberek távozását akarják?
nem látom, azt a mindent elsöprő erőt.
anonymouse
@Sede: Mert te csak a szemednek hiszel. Hallgass a szívedre!
Zsuga
Bízzunk abban, hogy azért, mert a baloldali ünneplők nem a "látványos" randalírozást, gyújtogatást és 56-os forradalom hangulatát próbálták előidézni egy ilyen politikai megemlékezésen és esetleg nem voltak annyian, mint a békés menetelők, még a választásokon aktívan részt vesznek. Azok is, akik most nem engedhették meg maguknak, hogy akár több tíz, vagy száz kilométert utazzanak egy ilyen eseményre. Kétségtelen, hogy a legjobb szónok Gyurcsány volt, nem hiába fél tőle nem csak Viktor, de még maga a legnagyobb ellenzéki párt is. Sajnálatos, hogy Mesterházy olyan könnyedén elengedte a füle mellett az emberek összefogást követelő szavait. Ezzel egyre népszerűtlenebbé téve magát. Egyszerű - nem politikus emberek - mondták azt, hogy mennyivel szebb és bíztatóbb lett volna, ha beszéde végén a színpadra hívja az összes felszólaló ellenzéki kispárt képviselőjét, és mondjuk összekulcsolt kezeiket a magasba emelve buzdították volna az embereket is a további összefogásra. Szomorú, hogy M.A. ezt nem érti meg. Tényleg elgondolkodtató, hogy minden áron le akarná-e váltani a jelenlegi kormányt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.