Az október 23-ai szereplése miatt a Klubrádió szünetelteti a közös munkát Kuncze Gáborral – írja az Origo.

"Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról átlépett a politika színpadára. Látványos sikerére a Klubrádió minden hallgatója és munkatársa büszke lehet. A kampányhoz közeledve a médiumokra még szigorúbb szakmai és etikai szabályok vonatkoznak, mint máskor. A Klubrádióban a műsorvezetők nem résztvevői, hanem közvetítői a politikai versenynek. Másokkal ellentétben mi komolyan vesszük az etikai normákat, ennek is köszönhetően tekintik oly sokan rádiónkat A közszolgálati adónak. Kuncze Gábornak sokat köszönhet a Klubrádió, nemcsak szellemes és felkészült munkatársat ismerhettünk meg a személyében, hanem rendkívül fegyelmezettet is. Politikusi fellépésének a ténye és nem a minősége összeférhetetlen a rádiós státusszal, ezért ezen a téren szüneteltetjük a közös munkát. Szurkolunk neki, de visszavárjuk" – jelent meg csütörtökön este a Klubrádió honlapján. Kuncze 2008 óta volt a Klubrádió műsorvezetője.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Számomra ez az ember egy olyan politikus, aki tud normálisan beszélni, érvelni,az ellenzéket csuklóból két vállra fektetni, humoros lenni, visszafogott de mégis tekintélyt parancsoló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Egész nap néztem a tükröt, Pesten rohadt nagy volt a forgalom...:-)) Ne aggódj, értem én, amit zagyválsz, csak az a helyzet, hogy te már nem fogod megérni azt, amit belinkeltél ide. Persze, lehet, hogy örökké fogsz élni...
coni
@bencemacska: tegnap 19:30

Nem láttam az aláírást, de az egész rendezvénynek az volt a lényege, hogy azt kell megkeresni amiben egyetértenek egymással, hiszen az nyilvánvaló, hogy aki Bajnaira szavaz az undorodva fordul el Gyurcsánytól. (lehet fordítva is, ha úgy tetszik valakinek).

A lényeg, hogy 1 év alatt kiderült, hogy az ellenzék között kibékíthetetlen ellentét feszül, kizárólag Orbán leváltására kellene összefogni.
De az egyeztetés egy hosszú folyamat, amit nem lehet a tribünön véghezvinni október 23-i ünnepen. Az ünnep az ünnep, a munka az munka.
Az a sok ember nem tudja, hogy Gyurcsánnyal is tárgyalt az ellenzék, csak ő mindig többet szeretne elérni mint amire képes, így kudarccal végződött. Erre azt mondta jövő februárba tárgyaljanak újra, majd a színpadon azt hazudta vele nem akar senki tárgyalni.
Ezzel Orbánnak 2/3-ot adtak és soha nem mossák le magukról, hogy a saját érdekükben szónokoltak. Természetesen ha előre tudja az ellenzék, soha nem állt volna velük egy színpadra, nem ők akarták a közös rendezvényt.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: egyre gyengébben muzsikálsz...:)))))))))
bencemacska
@coni: Szvsz.:
Az ellenzéki összefogás nálam azt jelenti: Összeül a nem tudom hány ellenzéki alakulat képviselője és m i n d e n k i megnevezi az adott választási körzetre javasolt jelöltjét, és az lesz a jelölt, aki a legtöbb ajánlatot tudja összegyűjteni, és biztos, hogy megválasztják abban a körzetben.
A körzetek felosztása : ez a tied, ez az enyém csak arra jó, hogy pár ember a töredék szavazatok révén "melegedőhöz" jusson a parlamenteben! Ez nem összefogás, csak annak csúfolt valami!

Azért merem ezt a rögeszmémet hirdetni, mert a számomra mértékadó emberek is nyilatkoztak már így.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Pedig gitároztam egy időben, szerettem volna egy rock bandában játszani, de hát az élet komolyabbat szánt nekem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.