A baloldali széthúzás péntekre odáig fajult, hogy Mesterházy és Bajnai közös közleményben nyilvánította lezártnak az ellenzéki tárgyalásokat. „Az október 23-ai ünnepi rendezvény szándékos megzavarása felőrölte a tárgyalásokhoz szükséges minimális tárgyalási alapot, a kormányváltó szövetség pártjai ezért nem mennek el újabb egyeztetésre és nem nyitják újra megállapodásukat” - ezekkel a sorokkal üzentek Gyurcsánynak, aki nyilvánvalóan nehezen emészti meg, hogy kihagyták az összefogásból.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Gyurcsány azt mondta Bajnai és Mesterházy lépjenek hátrább . Igaza volt , de neki is ugyanazt kellene tenni .Mesterházy súlytalan Banai és Gyurcsány támadható . Libázással Öszödi beszéddel . Új arcok kellenének , de hát a hatalom mindenek előtt .
egyember
Ezzel nem sok szimpatizánst nyertek ...
SŐT!!!
Sede
@silber13: én is ezt kezdem érezni. igazából mintha nem is akarnának nyerni Mesterházyék...
silber13
@Sede: De hát gondolj bele, mi problémájuk is lehet? Miután nem nyernek választásokat, igy felelősség semmi, kényelmes, biztonságos, 4 évre garantált munkahely, biztos jövedelem.Az ország meg? Ugyan kérem!
mariaberta
Gyurcsány útját nem most adta ki az MSZP,hanem akkor, amikor miniszterelnök volt és belülről támadták, élen Szili Katalinnal. aki azt képzelte, hogy ő lesz majd a köztársasági elnök.
Felsorolható lenne még egy néhány MSZP- tag, akik kiszivárogtatták az öszödi beszédet, csak azzal nem számoltak, hogy ők is bukni fognak.

Bármennyire is nem tetszik, kénytelenek lesznek tudomásul venni, Gyurcsány nélkül nem lesz kormányváltás.
De amint látom, például Szanyiból is elege van az MSZP-nek, ha első számú megmondó emberüket, -aki mellesleg minden tanulás ellenére bunkó maradt a javából- kiküldik az Európai Parlamentbe. Ha egyáltalán sikerül egy embert is kiüldeni.
Sede
@silber13: egyre inkább az az érzésem nekem is, hogy Mesterházyék valójában nem akarnak kormányra kerülni.
csak eljátszák mintha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.