Bár a devizahitelesek megsegítése továbbra is napirenden van, a szociális lakópark már nem szerepel a lehetséges megoldások között – írja a Népszabadság.

A kabinet eredetileg még a nyári szünet előtt dönteni kívánt a második ütem megépítéséről. A Népszabadságot azonban a tárca előbb úgy tájékoztatta, hogy a szociális lakópark ügye a közeljövőben nem szerepel a kormányülések napirendjei között.

Később pedig azt válaszolták, hogy semmiféle döntés-előkészítő tanulmányról nem tudnak, így nem is adhatnak információt.

A lap szerint a lakóparkot befogadó Ócsa se nagyon bízik a folytatásban. – Holott akkor egy életképes önálló településrész születhetett volna saját üzlettel, bölcsődével, óvodával, közösségi létesítményekkel – magyarázza Horváth Tamás ócsai alpolgármester, aki ennek ellenére úgy látja, hogy a lakóparkba költözők jól érzik magukat.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Persze, hogy elbukott. Ez is csak a haverok zsebének pénzzel való vastag kibéleléséről szólt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@JAJMÁR: (22:58) Én nem voltam az ezév áprilisi kihelyezett kormányülésen, írtam már, hogy túlozol.
De ha tényleg ebben a kedves kis faluban laksz, akkor több dolog nem stimmel, amiket korábban írtál nekem. Ez a falu nem 25 km-re van a Drávától, mint írtad.(hanem 10-12, vagy még annyi sem). A katolikus temploma nem 120 éves, mert 1931-ben építették. A település honlapján nem a katolikus, hanem a református temploma szerepel. - ami viszont idősebb. :)

Nem lehet, hogy többet tévedsz, mint egy falusi körzeti orvos? :)
JAJMÁR
@verőce21: Nem vagyok kémesi. Jártam ott többször, mert pályázatokból jó nemzetközi csereprogramokat szerveznek, van ott egy régi nagy malom, és abban.

Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki puszta kíváncsiságból végigutazza az Ormánságot. Nem mintha nem lenne szép, nekem szép, főleg a Dráva környéke, de ide csak fontos céllal jön messziről ember :(
Persze, Drávaszabolcsnál át lehet menni a határon, de azért aztán végképp nem kell kerülőt tenni, de Harkány is Pécsről könnyen elérhető.Ezért kerestem a miértet?

Ja, kormányülést nézni én is elugorhattam volna, alig 40 km :)
verőce21
@JAJMÁR: (20:46) Írtam régen, hogy házat, nyaralót kerestem a Dráva mentén.
Részemről is csak terelés volt a kémesi történet. Hiszen már rég fel vagy fedezve, olyan sokat "gombolyítottad Ariadné fonalát". :)
DR Eric CARTMEN
IS !!!Mint minden amit ezek 3 év alatt műveltek !!
JAJMÁR
@verőce21: Nem rossz ötlet a nyaraló, most biztos fillérekért lehet ott házat venni. Markócon jártál? Lantos Tamás a polgármester, akinek életszemlélete, felfogása nekem nagyon szimpatikus, önellátóvá próbálta, próbálja alakítani a falut. (Hallottam egy csúnya balesetről, amiben megsérült, de remélem azóta felépült.)
Megpróbáltam röviden leírni, de inkább küldök egy linket, ha arra jársz, megnézni mindenképpen érdemes:
www.parokia.hu/hir/mutat/1674/
JAJMÁR
@JAJMÁR: Hátha az ócsai lakópark hasonló módszerrel sikeres lehetne :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.