Az Együtt-PM az egykulcsos adó eltörlése érdekében indított aláírásgyűjtést, szerintük az adónemmel tízből nyolcan rosszul járnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Az egykulcsos adó indította el az ország mélyrepülését. Nem csak, hogy az ország 80%-a rosszul járt vele, de a költségvetésből kiesett adóbevételt (mivel a jól kereső 400E nem itthon költötte el az 500-600 Mrd-ot) úgy akarta beszedni a rezsim, hogy a gazdaságot lebénította vele. Az így keletkezett egyre nagyobb lukat úgy tömték be, hogy még több gazdaságellenes intézkedést hoztak, mára pedig sem a gazdaság nem működik, sem a tartalékok (pl. MNYP) nem állnak rendelkezésre. Csak a lyuk nő. A rezsi csökkentéssel még növelik a költségvetési hiányt, ezzel párhuzamosan nő az államadósság a rossz minőségű hitelek miatt.

Ebben a helyzetben akarnak felvenni 5-6000 Milliárd rossz minőségű orosz hitelt a paksi bővítésre.
Utolsó percben vagyunk, hogy állampolgárok leállítsák ezt az ámokfutást.
coyote3
Hihetetlenül könnyű dolga lenne egy egységesen összefogó ellenzéknek, amelyik valóban az országért akarna tenni és nem a saját hatalomvágyát akarná kielégíteni. Valóban el kellene törölni az egykulcsost, aztán megfelezni / :)))) / minden a fideSS által bevezetett adót és máris úgy járkálhatnának, mint Jézus a vízen:)))))
Levendula
Főleg amióta a minimálbért is megadóztatták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.