A kormányfő esetleges következő miniszterelnöksége ellen irányul egy népi kezdeményezés, hogy mekkora a nép, az majd kiderül. A jövő héten dönt a Választási Bizottság arról a népi kezdeményezésről, hogy egy miniszterelnök legfeljebb két cikluson át maradhasson hatalomban. Ha aláírják is 50 ezren, az is csak annyit jelent, hogy a parlamentnek tárgyalni kell róla. Nem nehéz rájönni, hogy ezzel azt szeretnék megakadályozni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök maradjon, most vagy 2018-ban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
És szerintük ezt Orbán elfogja fogadni?Szerintem még javaslatnak se fogják betenni annyira azért Orbán,se hülye,hogy saját magával kib*sszon és 4 év után le kéne mondania a posztról a hatalomról és a magas fizetésről áá nem lesz ebből semmi pedig jó lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
azt is ki lehet játszani,lásd.putyin!!!
hallgatag
HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!
Január
Amerikából a "demokrácia" hazájából annyi minden begyűrűzött az elmúlt 23 évben, ez is nyugodtan begyűrűzhetne - a két ciklus regnálás egy embernek. Igaz ott elnökség, de mi megelégednénk a miniszterelnökséggel is.
Sajnos a parlamentünkben - hogy először ők tárgyalják meg - bízni dőreség, hiszen a képviselők húsosfazék melletti helye biztosításának O.V. a letéteményese, még így is, hogy csökken a képviselők létszáma.
Tehát a képviselőknek nem érdeke Orbán arrébb tétele.
excep
orbának még a parlamentben sincs helye szemét barom
kukac50
Megállítani akarták de...
A 72 éves bácsi kis puskája azért volt,de rájöttek,a TEK.
Hellcat
Szép szép de tudjuk hogy ha a parlament elé kerülne...bár még oda se fog...na de ha oda kerülne...a csicska seggnyaló szavazódroid banda olyan gyorsan szavazná le hogy füstölnének a gombok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.