Nem jött a katarzis, nincs miért tapsoljanak az emberek, ezért nem működik a nehezen összehozott baloldali együttműködés, így még idén "újra kéne rendezni a darabot" - értékelte a politikába a napokban visszatért Lendvai Ildikó, a szocialisták volt pártelnöke az MSZP-Együtt viszonyt. Állítja, egy közös miniszterelnök-jelölt, egy harmadik személy sokat segítene a szocialistáknak és Bajnai mozgalmának, de nincs ilyen, bevethető ember a színen. Az MSZP egykori elnöke szerint a túlmozgásos Gyurcsány komoly kockázatot jelent a baloldalra, de kihagyni az ellenzéki együttműködésből még nagyobb veszélyt jelent. A bajai videó szerinte csak útakadály, az MSZP három éve nem találja a hangját, és nem elég demokratikus sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Imremete
Tisztelt Lendvai Ildiko!

On azt irja: " egy közös miniszterelnök-jelölt, egy harmadik személy sokat segítene a szocialistáknak és Bajnai mozgalmának, de nincs ilyen, bevethető ember a színen."

De van. Egy fuggetlen ember. Tetenyi Eva, Esztergom polgarmestere.
Fuggetlen, szavahiheto, bizonyitott. Moge mindenki felsorakozhatna: MSZP-EGYUTT, DK, LIBERALISOK STB...

Ovele kellene megegyezni. Kituno valasztas lenne. Raadasul a rohadt novero fideSSnek jo nagy pofon lenne, hogy egy no lenne a kihivo.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Másik
Gyurcsány a szobában van, a FIDESZ a spájzban, nekünk meg lassan nincs lakásunk, mehetünk a kutya mellé az ólba.

A múmia visszatér?

Bocs a viccért, de jobban örülnék, ha LI is távol tartaná magát a politikától. Tömje csak az unokát gumicukorral, minket ne etessen. Neki ne lennének politikai ambíciói? Ugyan már!
Mellesleg, aki nem akarja vállalni a felelősséget, az rohamléptekben takarodjon, ne osztogasson tanácsokat, ne más farkával verje a csalánt!

Összességében elképeszt ez a Gyurcsányfóbia. Mindig azon gondolkodom, mi lenne ezekkel az emberekkel nélküle. Nem veszik észre, hogy a szekértolóivá váltak, mert nem engedik kikopni a köztudatból? Mennyivel nehezebb lenne bejutnia a média hírekbe, ha ezek a fóbiások nem emlegetnék úton útfélen.
sbl
@Másik: Viszont unalmasabb lenne az élet...
Gyurcsány biztosítja a mindennapi betevő bohózatot.
bencemacska
Hiába LI ötlete az együttműködés újragondolásáról, vagy harmadik személy miniszterelnökké jelöléséről; a MA -fanok leszavazták.

Ha valahol - nyilvános telefonszavazásra - feltesznek 3 (vagy több) eldöntendő kérdést, és az egyikben Mesterházy pozitív jelzővel szerepel, biztos kap 80%-ot!
(l.Klub rádió)
Másik
@sbl: Végül is ... a Nemzet Bohóca? :)

Van egy jópofa vicc.
- Miért van kupolája a Parlamentnek?
- Láttál már lapos tetős cirkuszt?
sbl
@Másik: Csak az a baj 2010-ig legalább is hogy ebbe a cirkuszban volt a legdrágább a belépőjegy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.