Nem estek el az óvodák idén az integrációs pedagógiai rendszer (IPR) keretében nyújtott támogatástól a 2012/2013-as nevelési év nagyobbik részében, csak átalakult az óvodák finanszírozása - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára. Doncsev András leírta, hogy az óvodák finanszírozására fordított összeg 74,5 milliárdról 130 milliárdra emelkedett az idei évben, melyből az IPR óvodai fejlesztő programjára is fordíthattak a köznevelési intézmények. Az LMP- s Osztolykán Ágnes szerint 4 hónap után 8 hónapban nem biztosították az esélyegyenlőségi, társadalmi felzárkóztatást segítő intézményfejlesztési programot.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Ott van pedig a pénz legalább felzárkóztatók zsebében.

Osztolykánéban is lapulhat valamicske belőle.

Hogy a felzárkóztatásból inkább lezárkóztatás sikeredett, hát kit érdekel. Az LMP-t biztosan nem. Az egyenlőség máris látszik. Annál pedig fontosabb mutató nem is létezik.

Apropó!

Mikor tetszenek végre a magyar gyerekeket és embereket legalább a cigány-kvótához felzárkóztatni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.