Vadai Ágnes és több ellenzéki nő monoklis tüntetést tartott a Képviselői Irodaház előtt. A feleségét laposra verő Balogh Józsefet szólították fel, hogy távozzon a közéletből, a Parlamentből és mondjon le polgármesteri székéről is.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Vadai 3 percben mindent elmondott erről a témáról, csak gratulálni tudok neki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Tootsy: Fel kellett volna jelentse a férjét, de nem tette valamiért, minden esetre azért is panaszt tehet hogy a családi problémájából amit ő nem jelentett mások politikai karriert kovácsolnak.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nekem itt ne a mesékkel gyere, ma Magyarországon azt a férjet is büntetik akiről a felesége azt állítja, hogy megerőszakolta.
F_Viktor
@martinpalermo: Írod:
"Egyértelműsítettem,mi a véleményem ,nem?A hangnem, a viselkedése, a fenyegetőzéseinek alpári szóhasználatai,és nem a megszólalásainak tárgyi része kifogásolható."

Megnéztem újra ezt a 3 perc 11 másodperces videót. Kerestem az általad nem tetsző hangnemet, viselkedést. Kerestem a fenyegetőzéseit, az alpári szavakat. Kritikáid tárgyai közül nagyon kevés jött át nekem, egyedül az alpári szavak. De azok idézetek voltak, idézet Kéri Lászlótól, és több idézet fityeszes képviselőktől.
Hangnem nagyon visszafogott, viselkedése meglepően nyugodt, fenyegetőzés nem fedezhető fel szavaiban.

Most jelentetted ki először (ebben a topicban) egy fél mondatban, hogy ezeken kívül Vadai mondandójával egyet értesz. Eddig erre nem utaltál, azért kérdeztem rá.
martinpalermo
@F_Viktor:Ha valaki nem akar megérteni valakit,vagy valamit, az Murphy törvényei szerint nem is fogja.Most s utoljára.Nem a nőverés 3'11"-ce a lényeg, hanem az általános viselkedése,,mondjuk úgy "munkássága".Nem egy kommentet írtam Vadaival kapcsolatosan,keresd meg valamelyiket,és akkor,talán végre megérted miről is beszélek.de,hogy el ne fáradj görgesd fel a,kurzort a tegnapi 7:30-as-hozzád intézett kommentemet abban megtalálod amiről vitatkozol .ok?
percsi
@Csizmás Kond: Az erőszak megállapítható, ha pár órán belül a feleség elmegy az orvoshoz. Tárgyaláson meg hamar kiderül, hogy ki hazudik. Sajnos elég sok erőszakot követnek el házasságon belül:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.