Ötrészes dokumentumfilm torzított valósággal, lassított emberekkel, díszletszerű szentekkel, negédes zenével, hatásvadász mondatokkal. Vélemény. Az ócsai lakópark a kormány egyik legrosszabbul sikerült vállalkozása: milliárdok mentek el a projektre, miközben az érintettek teljesen érdektelenek maradtak. Az ócsai nyolcvan ház felépítésének ára, a teljes infrastruktúra és a közfoglalkoztatottak bére csaknem 2,5 milliárd forintba került, ehhez képest a házak fele még októberben is üresen állt, összesen 37 családot sikerült Ócsára csábítani. Ez az MTVA-t, és a nekik külsős gyártóként legkevesebb 120 millió forintért műsorokat készítő Dextramediát egyáltalán nem zavarta, sőt, képesek voltak egy ötrészes sorozatban isteníteni a projektet, ehhez felhasználva azt a néhány, valóban egészen szerencsétlen helyzetben lévő családot, akik kénytelenek voltak a kormányhoz fordulni segítségért.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ha az ember a köztévét nézi, az az érzése, hogy Felhőország rózsaszín lankáin él, ahol minden ember élete maga a cukrozott takony, és a híreket orbán vágyálmaiból meg a Buci Maci magazinból keverik ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karaj
Ezeknek nincs bőr a pofájukon, ha a mundérjukat védik. (ui:máskor sem)
csikknorisz
Hogy ez nem a trévékettőnek jutott eszébe, náluk amúgy is megy ilyen ganyé műsor Napló címmel, ez lehetett volna az extra hosszú különkiadása. :)
bukfenc
@jancsik68: Nagyon visszafogottan fogalmaztál...:))
Desischado
Megvan ennek az értelme! Valakik súlyos pénzeket hasítottak le maguknak, azért kellett ez a "projekt"! De abban maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, hogy undorító, hogy ezt a nyomoronc gettót még sikerként reklámozzák! Na, de mit is lehet várni a Fidesztől! Nekik kéne odamenni, és akkor még jólelkű voltam velük!
Halszem
És sajnos a mesterházy- és sschifferféle fideszügynökök miatt a Háborodott és csapata marad a nyakunkon jövőre is! :-(
kukac50
A Vállalkozó sok pénzt kapott az építéséért,semmi más értelme nincs.
A stadionok helyett a kilakoltatott családoknak építsenek bérlakásokat,vagy vásároljanak
Budapesten olcsó lakásokat és adják ki bérbe elfogadható áron,ezzel tudnának segíteni a kilakoltatott családoknak. Ne a pusztába ahol nincs munkahely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.