Orbán Viktor "Waterloojának" nevezte az adócsalási botrányt Józsa István szocialista országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes vasárnap. A politikus budapesti sajtótájékoztatóján úgy ítélte meg: az, hogy a miniszterelnök "rendszeresen hárít", szerinte azt igazolja, hogy érintett lehet az ügy elleplezésében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Ez az ügy, ha valóban ügy nem csak Orbán Viktor, de minden megelőző kormányok Waterlooja. Ha ez így van, akkor messzi ídők távolába nyúló vizsgálatoknak nézhetünk elébe. Persze semmi eredmény nem lesz, csak a gyűlölet hág soha eddig nem látott magaslatokba.Vagy nem ! Azt is mondhatjuk, no végre kialakult a megfelelő számú hazai arisztokrácia, a vidéki földbirtokosok , az új magyar mágnások köre, az iparbárók, széles tábora, a bankárok és a pénzvilág hazai gurui, a médiacézárok, a milliárdos sztárügyvédek, a totálisan lojális alattvaló tisztviselő garnitúra, az elkötelezett külképviseletek, diplomaták, a brüsszeli EU. képviselők, - szóval készen áll az ország arra, hogy egy kártyaasztalhoz ülhessünk Ausztriával, Svájccal, Németországgal, az olaszokkal és a franciákkal. Melyiket válasszuk ...Uraim, nemzeti véreim?
világlátó
Tisztelt főtanácsadó asszony ! Őszinte csodálattal szemléltem a szegénysorsúaknak személyesen átadott javakkal kapcsolatos igyekezetét. A szándék amilyen dícsértes, az eredmény olyan gyalázatos, de nem az Ön hibájából. Talán ha néhány falusi gazdálkodó családdal elbeszélgetett volna... Ja, hogy már nincs ilyen? Én tudnék javaslatot tenni..
Most azonban megint félrecsúszott a siker. A szándékot azt hiszem mindannyian értjük. Bántják ezt a szegényt mindenhonnan, pedig...Nem exportálni kell őt, hanem rávenni, hogy szélesítse tanácsadói körét. Nem ellenség mindenki, akinek nem hajszál pontosan az a véleménye a világról mint neki.Nem presztizs veszteség ha elfogadja az éppen akkor és ott okosabb tanácsát. Ha mégis exportképesnek találja, ám legyen, de a használati utasítást és a minőségi tanúsítványt ne felejtse el beletenni a csomagba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.