Az Átlátszó Oktatás Blog hozta az alábbi történetet a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumból. Azzal az indoklással tiltott le egy művet az igazgató, hogy az „felháboríthatja a jobboldali érzelmű” tanulókat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Jól tette a diri,hogy letiltotta.Így legalább mi is olvashattuk. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
asszem a baloldali érzelműeket már ezzel is felháborította a diktátor, vagy a direktor. (vagy esetleg vécésnéni)
mariaberta
Új Horger Antal? Csak nem olyan nagy tudású, de nyilván fideszes a lelkem.
Dr. Felipe
Hát ez mitől sztálinista vers? Ez a vers a mai magyar valóságot mutatja be. Gratula a szerzőnek.
Az meg sajnálatos hogy ilyen köpönyegforgató férgeket neveztek ki iskolaigazgatónak. Sajnálom a felnövekvő generációkat, nem könnyű nekik ma tanulónak lenni.
nyanya001
Ugyanez a „nagy szabadságáról" híres iskola volt az, amelyikben ősszel azért kapott fegyelmit néhány tanár, mert a drámatagozatos osztály egy olyan, rendszerkritikus, mutyizást és a jelenlegi közpolitikát bíráló darabot állított színpadra, amelyik nem tetszett az igazgatónak.

Fáj az igazság ?
JAJMÁR
Ma a mai valóságot bemutatni? Amikor Mo. jobban teljesít? - Grat. a szerzőnek, a gondolkodó, "lázongó", útkereső fiatalok viszik előbbre a világot, nem a bólogatók.
A letiltás a vers hitelét igazolja, és "csakazértis" ország világ megismerheti :)
Tootsy
A diribacsi lekoppintja csak koverlaca parlamenti akcioit, aki egyszeruen letiltotta az ellenzek velemeny-nyilvanitasat ELORE, mert o, koverlaca TUDTA, hogy az nem a Parlamentbe valo, es ellenseges erzuleteket kelthetne fel a masik oldalon, vagyis a fideaSS eleve rossz szemmel nezne... Ugyanilyen latnok lehet ez a diri is, aki elore gondolkodik az esetleges jobboldali erzelmu diakok fejevel... (Egyebkent elegge slendrian diri lehet, aki meg nem tanult kubatov-listat csinalni a sajat diakjai politikai hovatartozasarol? Csak FELTETELEZI, hogy bantana a jobboldali erzelmu diakjait? Mar ha volnanak ilyenek?...Vaza!!! (Oblos cserepedeny), mert kocsogozni nem szabad, jujjuj!...:o(((
nezelodo
Na ez a színészpalánta elintézte magának, hogy sose legyen Jászai díjas! Vagy csak meg akarta védeni a diri a gyerkőcöt a megye főbunyósától, nehogy kiütéssel győzzön ellene, mint a Megyei Közgyűlésben az ellenvélemény ellen...
darwin
Jól tette a diri,hogy letiltotta.Így legalább mi is olvashattuk. :)
dömdödöm
Hátranyilazva ülünk hintalóra,
elcsap minket az idő, ez az unott ingaóra; :-))
Ez jó ! :-) a kölök az igazságot és a valóságot írja ezért le kell oltani gyorsan :-(
A lecenzúrázás és a letíltás a sztálinista - leninista módszer ha jól tudom és nincs olyan hogy nagy szabadság meg kicsi szabadság . A szabadság határtalan a törvények betartása mellett , a kiscsávó verse törvénybe nem ütközik !
joopapa
Miből gondolja az igazgató "úr"hogy a fiatal ember baloldali? A fitymasz meg egyébként mára már nem is jobboldali párt!!
feri57
Ez a vers a mai korról szól, hogyan uszít a náci fasiszta párt nyíltan,és hogyan vakítja a magyarságot.A betiltás jogos!
F_Viktor
Értitek már, hogy a tanárok miért vannak kussban? Mitől és kiktől félnek?
Nézzétek csak meg, hogy hány ilyen elvhű-barát Horváthot nevezett ki iskolák élére Rózsika, akik hetente küldik el kollégáikról a jelentéseiket.
gabordiak
@Dr. Felipe: Hát ezekkel akarják biztosítani a fid-SS további országlását.Normális emberek nem kellenek a rezsimnek csakilyenek:lásd Rózsika nagyasszonyt!
mariaberta
Közben elolvastam a "verset", és azt gondolom, ez nem is igazi vers, -én csak a rímekbe szedett verseket szeretem, hanem egy pamflett, mely tökéletesen bemutatja milyen országban élünk és milyen vezetőink vannak.
Az ifjú ember tökéletesen látja ezt a pusztuló országot. "Dicséret illeti, nem bírálat"
lajospapa
Mi van? Ez már megint összehangolt támadás boldog sikeres hazánk ellen!
excep
mért mi volt a baj??? nem nyalta a fidesz valagát???
coyote3
Ez a Tóth nevű újseggnyaló még lesz oktatási államtitkár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.