A kormány a nyugdíjasok mellett áll 2014-ben is, mint ahogy a kormányváltás óta mindig, így a nyugdíjak jövőre is megőrzik értéküket - jelentette ki Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Robika, te nagyon hülye! Nemcsak a szocialisták alatt csökkent a nyugdíjak reálértéke, ahogy mondod, de a fitymasz regnálása alatt is. Sőt, az elmúlt 3,5 évben még gyorsabban, mint azt megelőzően. Nem kell ehhez statisztika, elég elmennem a boltba, és látom, hogy egyre kevesebb árut tudok vásárolni a boltban.
A 2,4%-os nyugdíjemelés meg nem akkora durranás, hogy azzal dicsekedni lehetne, vagy kellene. Ez nem fedezi a minden napos inflációt sem. Az lehet, hogy az infláció annyi, amennyit mond a kormány, de ebben benne van a tevenyereg, az úszó hajódaru és a 424-es gőzmozdony inflációt meghaladó árcsökkenése, de ezeket nem veszik a nyugdíjasok. A minden napos infláció az élelmiszereket érinti, és itt bizony nagyon magas az áremelkedés, napról napra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Mivel az egészségügyet padlóra tette a Fidesz és nem egy műtétre több mint 2000 nap a várólista, az inflációba bele kéne számítani, hogy van aki kénytelen maszek úton megműtetni a szemét, lábát, csípőjét, mert lehet, hogy a 2000 napot meg sem éli. Bizonyos életmentő gyógyszerek pedig a 10x-re emelkedtek, akinek pont az kell kifizeti rá a nyugdíját vagy nem sokáig kell már neki nyugdíjt fizetni.
öcsi55
@kkalman: Igazad van barátom,de azt is említsd meg,hogy a fél alakos O.V. fénykép és az árvalányhaj ára sem ment fel.Ezeken kívül minden ami a napi megélhetéshez kell az drágább lett és nem 2.4%-kal.
nemzeti_nyugdíjas
@nyanya001: Ez a fajta "zsígó" nem tud olvasni.
szablyafűrész
Ennek ismét kézcsók lesz a vége Orbán mancsán...
Január
"Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam." Winston Churchill
Erre nem árt emlékezni! - és akkor Zsigó azt mond amit akar, mert mindenki a saját bőrén érzi életszínvonalának változását, és döntéseiben az befolyásolja, ne a megmondó emberek szájkaratéja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.