Egy megtámadott trafikos akár órákig fekhet boltja padlóján anélkül, hogy észrevennék. A sorozatos rablások miatt változtatnak a trafiktörvénynek a boltok arculatát meghatározó részén. A sorozatos rablások miatt enyhíthetnek a trafiktörvényen – hangzott el az RTL Klub hétfő esti Híradójában. A belülről is, kívülről is átláthatatlan tejüveg kirakatok mögött kevesebbet kockáztat a rabló; hétfőn is fényes nappal, késsel raboltak ki egy XIII. kerületi trafikot. A Híradó riportjában megszólaltattak egy ügyvédet, aki hat trafik ügyeit viszi – ezek közül hármat már kiraboltak. Rendőrségi statisztikák szerint a júliusi nyitás óta 51 dohányboltot raboltak ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Az üveg ezentúl átlátszó is lehet, de a trafik 5o m-es körzetében szemtakarót kell osztogatni a 18 éven aluliaknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Kicsit úgy érzem magam, mint a trafikos a tejüveg mögött. Tegnap óta nem tudok rákattintani sem a "tetszik", sem a "válasz erre" gombra, sem a fenti bal sarokban villogó szám nem nyílik meg, és nem látom ki lájkolt és ki válaszolt.
A gépen már minden javítást lefuttattam, de amúgy más portálokon működik, mi lehet a baj?
JAJMÁR
Hozzászólni viszont tudok, úgy tűnik :)
dolfi57
@JAJMÁR: Müködik itt minden rendesen,de azért mekellene probálni egy ujra inditást, mert lehet hogy a gép megvan terhelve
JAJMÁR
dolfi57 Köszönöm, próbáltam már azt is! Remélem, hogy megjavul, mert így nem az igazi :)
bretagne
Én már hónapokkal ezelőtt mondtam, hogy nagy baromság ez az elsötítés! De ezeknek beszélhetek!!!
joopapa
Az a baj hogy a fidesznyikek fejében akkora a sötétség mint az üvegen a fólia. Minek kell ez a fólia, meg nem mehet be kiskorú duma. Ez a trafik mutyival fizetik ki a se...ikat és kész, mint a földmutyinál is és itt is. Olyan emberek kaptak trafikot és földet akik nem is értenek hozzá, csak nagy pénz kevés munka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.