Érdemben ezért nem válaszolt a nemzetgazdasági miniszter Vadai Ágnes kérdésére. Varga Mihály elöljáróban arra hívta fel a Demokratikus Koalíció (DK) politikusának figyelmét, hogy az elmúlt hónapok NAV-val kapcsolatos „politikai viharkeltései kizárólag egy volt adóhivatali dolgozó által előadott, minden konkrétumot nélkülöző vádakon alapulnak”. Ehhez képest a független képviselő túl konkrét kérdéseket tett fel, ezért a miniszter arról tájékoztatta Vadai Ágnest, hogy azokra nem válaszolhat, mivel azok adótitoknak minősülnek és folyamatban lévő nyomozás adataira irányulnak. Mint korábban megírtuk, Vadai Ágnes többek között azt kérdezte a legfőbb ügyésztől is, hogy szerepel-e a zöld dossziéban Orbán Viktor vagy családja, Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, illetve a Békemenetet szervező CÖF-fel kapcsolatban álló személy tulajdonában álló cég, netán a CBA vagy annak bármelyik alvállalkozója. Érdemben Polt Péter sem válaszolt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Naná, hogy adótitok. Még titkosítani is fogják legalább 80 évre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Szvetlana: én sem. Válaszolni tudok, de úgy, hogy leírom a nevet a kukaccal az elején. Azt sem látom, hogy ki válaszol nekem, vagy ki lájkol.
Szvetlana
@JAJMÁR: változatlan a helyzet, pedig kiléptem és most visszaléptem. már 9 értesítésem van, de nem tudom megnyitni. Ez valami büntetés lehet? Azt látom, hogy mások tudnak egymással kommunikálni. A gépem tuti, hogy tiszta, frissítek, ha kell
JAJMÁR
@Szvetlana: Sokan vannak így, én figyelem. Nekem tegnapelőtt óta ilyen, de csak azon, amelyiken regisztráltam. Már kezdek hozzászokni. Másik gépen időnként megnézem az üzeneteimet, és a hozzászóláshoz meg beírom a neveket vagy kukaccal, vagy csak úgy! Nem a gépekben van a hiba!
coni
"szerepel-e a zöld dossziéban Orbán Viktor vagy családja, Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, illetve a Békemenetet szervező CÖF-fel kapcsolatban álló személy tulajdonában álló cég, netán a CBA vagy annak bármelyik alvállalkozója?"

Ha lehet nemmel válaszolnia kérdésre akkor nem sért senki adótitkot, vagy személyi jogokat.
Persze ha igen... akkor adótitok. Mi is volt a válasz?
human
Tehát Vargának az a baja, hogy Horváth nem beszél részletekről. Ő viszont azért nem beszél részletekről, mert az adótitok. Ez az észjárás nem csavaros, hanem kusza.
Ha Horváth részletekről beszélt volna már kattant volna rajta bilincs. A fidesz már alig várja, hogy fogást találjon rajta és elhallgattassa. Nyakig benne vannak az áfacsalásokban ez már majdnem biztos.
kukac50
Ő a főkolompos, olyannak adott állami földet akik Fideszesek Fantom cégük van,18 milliótól több támogatást felvett,polgármester.
Az ott élő családoknak meg nem jutott. A támogatás felvételét a NAV vizsgálja, a bíróság meg a többit.A Fidesz jobban teljesít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.