A Fidesz szerint Korózs Lajos, a Gyurcsány-Bajnai-kormány egykori családügyi és szociális területekért felelős államtitkára újra bevallotta: ha rajtuk múlna, a rezsicsökkentést és a családi adórendszert is eltörölnék.

A Fidesz sajtóirodája szombaton az MTI-nek arra reagált, hogy az ellenzéki politikus szombati sajtótájékoztatóján átverésnek és igazságtalannak nevezte a rezsicsökkentést és a gyerekek után járó adókedvezményt, mert úgy vélte, ezekkel a gazdagoknak igazságtalan módon több támogatás jut.

A Fidesz a közleményben úgy vélekedett, hogy Gyurcsány Ferenc államtitkára, aki a megszorítások egyik végrehajtója volt, "ugyanott folytatná".

Visszaállítanák a Gyurcsány-korszak megszorításokra épülő politikáját, amely a magyarok terheit folyamatosan növelte, a családokat elszegényítette, munkanélküliségbe és devizacsapdába taszította – írták.

A szocialistákkal ellentétben a Fidesz további adócsökkentésen, rezsicsökkentésen és béremelési programokon dolgozik – olvasható a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Nem baj. Töröljék csak el. Akkor még tudtam fűteni. Most nem. És nem fogom sajnálni azt aki több száz négyzetméteren lakik, fűtött medencéje és garázsa van amikor idős emberek vannak fűtés nélkül.
szaboria1
A lényeget nem szeretik kimondani, hogy másként gondolják a jómódúaknak nem lesz rezsi kedvezmény. Meg nekik minek családi adó kedvezmény.Kiszámoltam a szocik alatt gáz támogatásom összeg három szoros volt a mostani a havi 1400.-ft hoz képest.
jancsik68
Az un rezsicsökkentés a hülyék mézesmadzagja.A gáz,a villany,vizés csatorna dijakat mindig a kormány állapitja meg,az agy sérültek sajnos ezt nem tudják?De a fidesz csak az áfát emelte 25 helyett 27 %-ra,s bevezette a különbőző adalék dijakat is Ha az embereknek normális munkájuk,munkabérük van szivesen kifizetik azt,amit használnak.Nem kell nekik a fidesz alamizsna.Különben a kormány a tőlünk ellopott pénzből csöpögtett vissza,a szegényeknek kevesebbet,a gazdagoknak mindi többett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.