Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a cigány! Nincs pénz utazni, nincs pénz tanulni. A napi kevés energia a mindennapi betevők előteremtésére fordítódik; falopás és segélyvárás! Itt senki sem dolgozik, egy-egy család százezres nagyságrendű állami juttatásban (munkanélküli- és szociális segélyben, gyesben, családi pótlékban, árva ellátásban, stb.) részesül.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
alkotmányos jogok? javaslom menjen el csenyétére, és magyarázzon az alkotmányos jogokról úgy kb mindenkinek, a lakosoknak, a polgármesternek, az uzsorásoknak...
nagyon fog érdekelni mindenkit
5hazi
Csenyéte tulajdonképp, maga magyarország!Gondolom mindenki a polgármestertől várja a megoldást.A92%-nak kitűnően megy a falopás,ill.a segélyrevárás mást nem is igen tettek az elmúlt 18 évben!Csak egyszer szeretnék már egy kimutatást látni arról mennyibe is van ez éves szinten az ADÓFIZETŐKNEK!!Közvetlen környezetemben évente több 10millió forditódik a felzárkóztatásraÉvekóta eredménytelenül!! Mert ez olyan hézag amit sosem lehet betömni.Erre garancia maga a "hézag"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.