Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke vagyonosodási vitára hívta ki Orbán Viktor miniszterelnököt, de még az is előfordulhat, hogy vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a miniszterelnök ellen – mondta a DK elnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ideje lenne nyíltan beszélni Orbán Viktor elmeállapotáról. A választó polgároknak joga van tudni a közelgő választások előtt, hogy a Fidesz miniszterelnök-jelöltje nem szenved-e olyan mentális betegségben, amely alkalmatlanná teheti őt az ország vezetésére!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Cicamama55: Mivel a téma helyett engem kritizál, pont ezért nagyon nem érdekel a maga pártállás elmélete! Pontosan tudom mit NEM akarok. A baloldali férgek a sleppjükkel, seggnyalóikkal együtt soha többé ne kerüljenek vissza a hatalom közelébe se!! Pontosan ezt nem értik meg a magához hasonlók, akik csak pártokban képesek gondolkodni. Ehhez nem kell kitartanom egy párt mellett sem, bárkivel szimpatizálok aki távol tudja tartani a bukott balt az ország irányításától!
Mellékesen nem szeretem a látens baloldali embereket, akik nem vállalják be a "pártirányukat", de bőszen védik a baloldali érdekeket és mindenkit személyeskedve támadnak, mocskolnak aki ellent mond nekik!!!
Cicamama55
@nahát: Bocsi ha ennyire felidegesítettem, nem volt szándékomban. Sajnos a választási törvény szerint, pártokra kell szavaznunk, ezt nem én találtam ki...Nincs mód arra, hogy minden oldalról összeválogassunk egy MAGYAR CSAPATOT.Szép napot Önnek!
aborisz
Gyurcsány szerint .Ezt kívánná a zsivány becsület!
nahát
@Cicamama55: Nincs -1 szavazat, akkor biztos a maszopra és az összefosásra szavaznék. :)
tavaszi
...ha nem ki ??? tán te akarsz te zakkant milliárdos bolsi------öszöd böszméje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.