Karen Hudes 21 éven át dolgozott a Világbank egyik jogi vezetőjeként, ám az utóbbi években a nemzetközi intézmény egyik legradikálisabb kritikusává vált. A jogász-közgazdász a Heteknek adott interjúban többek között a magyar gazdaságpolitikáról és a dollárt fenyegető veszélyekről is elmondta véleményét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Elfelejtette megemlíteni, hogy a rezsim nem az IMF pénzétől, hanem a negyedévenkénti ellenőrzéstől akart megszabadulni elsősorban. Az, hogy Pakssal együtt lassan 90% az államadósság nem azt jelenti, hogy függetlenedünk. Hanem, hogy a Templetonoktól, oroszoktól, kínaiaktól függünk.
nahát
Pont az atv közöl ilyen cikket? Szegény balfanok, aztán nehogy meginogjanak a hitükben, hogy jó nekünk az imf!
JAJMÁR
Ismerős a Hudes által felvázolt struktúra, ez zajlik mindenütt. Ami furcsa, hogy csak-csak elítéltek egy-két korrupt főembert.Ez még nálunk (NAV botrány, takarék, föld, trafik stb. mutyik) várat magára. Aztán még pert is sikerült nyernie a VB-kal szemben!

A magyar gazdaságpolitikáról (érdemei elismerése mellett, azaz, hogy kifizette az IMF hitelt)nem hangsúlyozta ennek a hátrányait, de nyilván nem érdeke.
Mégis, ő egy bátor ember, (akár a HA) ilyen kellene még sok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.