Rettegésben tart egy egész iskolát egy hatodikos kisdiák. Legalábbis ezt állítják a gyermeküket a XVII. kerületi általános iskolába járató szülők – írja a Blikk.

A lap szerint V. Lacika gyakorlatilag terrorizálja még a tanári kart is.Az egyik szülő szerint az osztályfőnök 2 ezer forintot adott a gyermeknek nemrégiben, hogy ne menjen iskolába – s erről az igazgató is tudott.

Az egyik édesanya cigarettával és sörrel iskolába érkező gyerekről beszélt a Blikknek és arról, hogy osztálytársait rendszeresen kifosztja, pénzüket elveszi, sőt megfenyegeti őket, hogy ha otthonról nem hoznak valami ajándékot neki, akkor verést kapnak.

Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár a múlt pénteken vizsgálatot rendelt el az ügyben, és aznap reggel az iskolában megjelentek a minisztérium munkatársai. A lap úgy tudja, a tankerület vezetője bevonta a gyámhivatalt és a rendőrséget is.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Nem a ,,kisszutyok" tartja rettegésben , hanem a négy tezsvíre ,a három unokabátya,és a harminc tagú .,,kicsalád " !!! Senki sem akarja ,hogy a rokonyok ,megbicskázzák ,a gyerekét ,vagy őt !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@nezelodo: "Mindegyiknek vesztek hegedűt," :-) Már ez is sokszorosan felülmúlná az elmúlt évtizedek romastratégiáját.
nezelodo
"moiszikf
@nezelodo: "Mindegyiknek vesztek hegedűt," :-) Már ez is sokszorosan felülmúlná az elmúlt évtizedek romastratégiáját."

Orbánnál és a társutas jobbiknál az is világraszóló teljesítmény, ha a semmit a semmivel múlják fölül!
QQríkú
Egy cimborám nyílt levélben le gyilkosozta a felügyeleti szerveket (Gyámügy meg egy rakat hivatalt jegyzőstől) , mer ők csak azt nézik a jogban, miként lehet a felelősség elől kibújni.
Ha a kis csávó ölni fog akkor ki is lesz a felelős?
Az a boltos aki eladta neki a kést?
Sííva
@karma1: Bocsáss meg, de szerintem Te nem nemzetiségiek között éltél. Nemzetiség a horvát, sváb, román, rác, stb. Kisebbséget akartál írni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.