Már a saját testi épségük is veszélyben volt, ezért a levegőbe kellett lőniük azoknak a sarkadi rendőröknek, akik két verekedő társaságot akartak szétválasztani. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök egy bejelentés miatt mentek ki a Gólya utcába, ahol két társaság tagjai verekedtek össze. Többen kövekkel, kaszával, szárvágóval voltak felfegyverkezve. A közlemény szerint a résztvevőknek és a rendőröknek is baja eshetett volna, ezért az egyik rendőr többször is a levegőbe lőtt. Ez célt ért, mert abbamaradt a verekedés. Végül két helybeli sérült meg könnyebben, valamint a feldühödött társaság tagjai a járőrautót is megrongáltak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Visszatértek autentikusabb hagyományőrző eszközökhöz? Jó két éve még láncfűrész, baseballütő, vasgolyós vascső volt a népszokást gyakorlók eszköztárában Sarkadon:
www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/tomegverekedes-sarkadon-lancfuresszel-es-baseballutovel-409110
Ítélet pedig még két évvel később sem született, mert "ellentmondásosak a tanúvallomások" (értsd: összevissza hazudoznak).
www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/nincs-itelet-a-sarkadi-tomegverekedes-ugyeben-523921
feri57
Egy pár hete a piacon verekedtek össze nem cigányok azok honnan lopták a szerszámokat?

A fasizmus, a rasszizmus minden formája a neonácik, a szkinhedek, és divatból cigányozók szánni való, primitív díszes sereg.

igen divat lett nyál fröcsögve cigányozni, zsidózni.
De azok a primitívek tudják-e hogy kik azok a cigányok? Gondol-e rájuk úgy mint rendes emberre?
Na kik azok a cigányok? Az alacsony IQ-val rendelkező társaikkal együtt egy szólamban szajkóznak hatnak-e rájuk a kivételek, helyzetek? nehéz elképzelnem.
feri57
Meddig folytatódik a cigányellenes provokációk,és mi lesz a vége?
csikknorisz
@feri57: Kedves Feri! 2 hozzászólásban összesen 6-szor írtad le a cigány szót, előtted senki.
szöszmösz
@feri57: Én tudom kik azok a cigányok, sőt tapasztalom minden nap. Nem gondolok rájuk, mint rendes emberekre, hanem úgy gondolok rájuk, mint akik nem akarnak beilleszkedni, még akkor sem, ha kikerülnek a környezetükből. Van példa kivételekre is, az egyetemi koleszban is cigány szobatársam volt. Tartjuk még most is a kapcsolatot, de Ő is utálja a lumpen, mocskos, tolvaj, agresszív cigányokat.
Darthon1
@feri57: te félhülye, de teljesen agyament fajvédő, hát ha egyszer cigányok voltak az elkövetők, akkor mégsem gondolhatunk rájuk úgy, mint szingaléz, piréz, hottentotta etnikumra! Ez a baj veletek polkorrekt nyifáncás szobanövényekkel, hogy a valóságot próbáljátok meg elkendőzni valamiféle elvi jófejség miatt. Nekem is, ahogy itt mindenkinek vannak pozitív példáink, de azért a tapasztalat alapján meggondolnánk, hogy két cigány szomszéd közé beköltözzünk, ha akár ingyen is adnák a házat. Az a baj, hogy ti lefojtjátok a dolgokat ahelyett, hogy kibeszélnétek. Ez pedig egyszer csak robbanáshoz vezet. A cigányok előtt nincs jó példa, mert saját fajtájuk is megtagadja őket. Az, hogy a mindenféle tehetség kutatókban erőszakkal is cigány győzteseket hoznak ki csak ellenérzéseket szül irányukba. A muzsikus cigány különben is külön kaszt a cigányság körében. Az írásaid alapján közülük valónak ítéllek. Tedd már meg, hogy beiratkozol egyetemre és annak elvégzése után hazamész példát mutatni, az hitelesebb, mint a másikat lerasszistázni azért, amit a tapasztalat mondat vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.