A 32 éves K. Csaba, nyolcszoros magyar nehézsúlyú bokszbajnok a vád szerint december 23-án kiütötte a MÁV egyik kalauzát – írja a Blikk.

December 23-án a sportoló a barátnőjével késve érkezett a pályaudvarra. K. a vonathoz rohant, amíg párja a jegypénztárhoz sietett. Hogy a vonat ne induljon el, fél lábbal fellépett rá, közben pedig az ajtóba kapaszkodott, így nem engedte elindulni a szerelvényt. Ezt látva a már késésben lévő vonat kalauznője megkérte a férfit, hogy szálljon le. A sportoló erre nem volt hajlandó, sőt szóváltásig fajult a beszélgetés. A kalauznő nem dobta be a törülközőt, megpróbálta a bokszoló kezét levenni a vonatról, és becsukni az ajtót. Az ökölvívónál ekkor szakadt el a cérna: behúzott egyet a MÁV alkalmazottjának – írja a Blikk.

A bokszoló tagad, a nőt pedig annyira megviselték a történtek, hogy nem akart tájékoztatást adni sérüléseiről. A VIII. kerületi rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával nyomoz K. Csaba ellen.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Térfigyelő kamera? És ha beigazolódik be a sz@rjankóval a rácsos akadémiára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Arra nem gondolt ez az igazi hülye, mi lett volna, ha elindul a vonat és a hapsi beesik a kocsi aá?? Remélem, bevarrják ezt a tahót!
egyember
@silber13: A kalauznőt pedig kötelezik, hogy a -kölcsönbe kapott- pofont visszaadja.
Az erőviszonyok különbsége miatt bokszerrel.
Meine Ehre heisst Treue
Késve érkezik és ennek ellenére még ő veri nyálát (és a jegyvizsgálót). Izomagyú, nem gondolkodó, kis b@zi...
A rendőrök eltakarították és nem utazott. Jobban járt volna, ha megvárja a másik a vonatot.
Nem értem, hogy miért nem lehet időben kiérni egy vonathoz. Nem ez a senkiházi, f@szkalap az egyetlen ilyen figura. Sokszor lehet látni, hogy egyesek úgy rohannak a vonat után, mintha hetek, hónapok múlva menne a következő.
alterego56
A barátnője helyében én elgondolkodnék a közös jövőn ilyen előzmények után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.