Kósa Lajos cáfolta önmagát. Más jut eszébe az őszödi beszédről az ATV stúdiójában, és más a Kossuth Rádióban. Míg vasárnap az ATV-nek még azt mondta, hogy egy miskolci ismerőse játszotta le neki a beszédet, hétfőn a rádióban már arról beszélt, hogy csak a beszéd létezéséről voltak információi.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
hazudik az összes fideszes senkiházi...ők szivárogtatták ki, ők csinálták a tüntetést is hozzá, ők verték szét budapestet most pedig ők hozták nyilvánosságra azt a részét a jelentésnek amivel manipulálni lehet...a teljeset nem merik mert lebuknának...előtte gyorsan kozmetikázzák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
hazudik az összes fideszes senkiházi...ők szivárogtatták ki, ők csinálták a tüntetést is hozzá, ők verték szét budapestet most pedig ők hozták nyilvánosságra azt a részét a jelentésnek amivel manipulálni lehet...a teljeset nem merik mert lebuknának...előtte gyorsan kozmetikázzák.
szaboria1
Kósa olyan mint a szélkakas hol így forog hol úgy. Biztos leszúrták az ATV.ben elhangzottakért.
Senara
-)))) Lajosom egyszer már belekevertél egy "fiút" aki most már a barátod ( asszony tud róla ) ? Megnevezted Szijj ártót és Cser-Palkovicsot , de miért pont őket szerepeltetted a mesédbe ? Csak nem benne voltak ? Kíváncsian várom holnap mit találsz ki ,-- hol volt hol nem volt a debreceni kiserdőn túl ----, :-)))) .Amit eddig nyertetek őszödön ,dupláját buktátok .
Mobil123
Jaj hogy te milyen hülye vagy, és ezt ennyiszer bizonyítani is csak te tudod.:-)))
coni
Csodálom, hogy válaszolt a kérdésre és nem azt felelte, hogy csak pozitív kérdésekre válaszol. Olyan "obersovsky" jellegűre.
nyanya001
@Hellcat: Ahogy mondod ! Ha rátenném őket a hazugságvizsgálóra,
Európa áram nélkül maradna !
Pálinkafőző Rézüst
Na ez a fütyesz vezérkar állománya! Elmebetegek, kőbunkók, és hazug képmutatók gyülekezete.
www.origo.hu/itthon/20140226-kosa-lajos-onmagat-cafolja-az-oszodi-beszeddel-kapcsolatban.html
Sírjunk, vagy röhögjünk ezeken a barmokon? Ha nem fosztották volna ki az országot, és népét, akár röhöghetnénk is. Remélem mennek Janukovics után az elvtársak!
bencemacska
@Senara: Sajnos a birkák szemét ez sem nyitja ki, ők vakon hiszik igazságnak a nagyon átlátszó hazudozást.
karma1
Hogy tud valaki ekkora cimeres okor lenni? Kulfoldon egy ilyen fiasko utan a politikus megkoszoruli a torkat, begombolja a zakojat, szepen felall, es elkoszon a parlamenttol, meg a parttagsagatol is...

nade nalunk minden lehetseges,...sajnos...
adrenalink
Ez legalább nem lesz hatással a forint árfolyamára...
Pálinkafőző Rézüst
Kossuth rádió 20:00 óra: Kedves fideszes elvtársak, ma este Kósa Lajcsika meséjére hajtsátok álomra a kis átmosott buksitokat. Holnap is, és azután is ugyanezt a mesét fogjátok hallgatni, csak mindig másképp...:)))
human
@karma1: Amíg a közönség erre kíváncsi addig ezt a műsort adják. Ha valami oknál fogva a lakosság összeIQ-ja megnő, akkor talán változik a helyzet.
Speciel én a mai napig nem értem, hogy egy győzike show hogy lehet népszerű.
análisdrabális
Amikor meghallom a jelzőt, "kósa" mindig köpök egyet.
világlátó
Sajnos, de mégis őszinte kárörömmel tölt el ez a fideszes maszatolás. Sajnos, mert a lényegről alig esik szó. A lényeg mégiscsak a kivel, hogyan tovább Magyarország lenne,
A népünk pedig huncut mosollyal mutogat egymásra, tovább heccelve a fideszes a baloldalit és viszont. A bili már csaknem teljesen kiborult, de még hiányzik az igazi alja.
Ki fog derülni, ki volt az áruló.Ez persze megint elvesz tőlünk egy hetet, aztán majd egy újabb botrány és végül bejön a kormányzó pártnak, mert a sajátjai, még ha fele annyian is lesznek mint legutóbb átsegítik őket az akadályon. A többiek, végképpen elfordulva a kabarépolitizálást bemutató pártoktól, emberektől, otthon marad. Csak nehogy a csendben lapuló harmadik legyen az igazán nyerő. Mert akkor majd megtudjuk hol lakik az Úristen.
kacsa0707
Istenem mennyi primitív tanulatlan hozzászóló!!
"Uraim" a kultúra hol marad???
összefogás
@Hellcat: Ezt nagyon pontosan látod, ez így volt, ahogy írtad!!!
összefogás
@szaboria1: A Debreceni maffiózó betyár már teljesen meg van szédülve. A saját hangjára sem emlékszik.
ÖSSZEFOGÁST!!!
összefogás
@kacsa0707: A kultúra? Ennyire "..." a FityeSSes banda!!!
postamester
@karma1:ma 12:11
Ez most óhaj vagy álom???
Mindennek eljön az ideje...csak várjuk ki
A Sas-kabaréba való amikor Lali nyilatkozik...
nyanya001
@karma1: Ahhoz gerinc is kellene ami nekik ugyebár nincs !
A húsosfazékról meg nem mondanak le önként nem mondanak le !
nyanya001
@összefogás: Az IQ-ja a cipője méretével azonos !
A Tündik bündije
A hazug embernek egy dologra van szüksége, de arra nagyon: jó memóriára. Lalikirály viszont nem egy agytröszt...
alterego56
Megcsaltam a barátnőmet, rajta kapott. Mondtam neki nem én vagyok a bűnös hanem a farkam, elhatárolódok tőle. Kósa is nyugodtan határolódjon csak el saját magától, de ami elhangzott az ATV-ben, azt visszaszívni már nem lehet. 2000 éves latin mondás szerint "A hazugnak jó memóriája kell hogy legyen".
nemjoezigy
Nem biztos, hogy hazudik, lehet, hogy csak aranyhal memóriája van. (mindig nekimegy az akvárium falának, mert elfelejti, hogy ott van:-)
Egyébként nagyon szomorú, hogy az uralkodásuk idejéből (csak most a választás előtt) fél évet ezzel sz@rakodnak el, amikor sokkal több tennivalójuk kellene, hogy legyen.
Bár lehet, hogy inkább ne csináljanak bármit is. (kevesebb kár történik, persze ezért javadalmazás se járna igazából)
bencemacska
@nemjoezigy: Én az utolsó mondatodra szavazok!!!
mariaberta
Nem, de Kósa szövege nem is érdekel, Őszödből pedig elegem van, ezzel az újra melegített hülyeséggel nem tudnak befolyásolni. A Fidesz az őszödi beszédet magasan űbereli azokkal a rendeleteivel, amelyekkel el lehetetleníti az átlag emberek életét. Nekik csak a Simicskák, Lázárok, Papcsákok, no meg Orbán és társai gyarapodása érdekli.
Yoda69
Szerencsetlen kosa, mar nem tudja melyik hazugsag lemezt vegye elo. Nem csoda hogy belebonyolodott elo adasban. Ezekutan biztos nem vallal tobbet szerepet az ATV-ben. A lakajmedia meg ugysem kerdez tole kenyes kerdest, csak legfeljebb ilyeneket:
- Kosa ur, ugye jobban teljesit Magyarorszag?
- Igen, fiam, hasitunk ezerrel. Na most mennem kell, repulok Miamiba.
Desischado
kósr alaqjos remekelt! Hátha a hülyéknek is leesik, hogy ez nagyon nem oké, mikor ilyen emeletes agyatlanok vannak a fityiszben! lajos, ez aztán undergrand volt! Hazudozásból hülyeségből jeles! Leülhet!
kiskutyauto
Gyönyörű, névre szóló lámpavasa van ennek a hazaárló nemzetromboló orbáncseléd anyabaszó féregnek is! hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Pisti271
Itt nem Őszöd-sztoriról van szó!
Reggel egyszerűen letagadja (a képünkbe hazudja) amit előző este mondott.
Ettől kezdve egyetlen mondatának sincs hitele és ez visszamenőleges hatályú!
soper
@human: Egy Győzike show úgy lehet népszerű, ahogy egy fidesz gyűlés. Agyhalottak itt is ott is.
lenhardtibolya
Kósa már bizonyított. Nézzenek körül Debrecenben. Jártam ott korábban is, és azóta is, amióta Kósa a polgármester. Bizony hatalmas a pozitív változás. A debreceni emberek szeretik és tisztelik, nyilván nem véletlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.