Nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem a gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra – írta pénteki számában a Magyar Nemzet egy, a birtokába került hangfelvételre hivatkozva.

A Demokratikus Koalíció elnöke az ELTE Bibó István Szakkollégium meghívására vett részt szerdán egy beszélgetésen, amelyen kizárólag a szakkollégium diákjai vehettek részt és amelynek a hangfelvétele a lap birtokába került. A Magyar Nemzet szerint a rendezvényen Gyurcsány Ferenc azt mondta: "csak azért nem nyújtottuk be a törvénytervezetünket erre vonatkozóan, mert nem akarjuk az összefogást megzavarni. Mert ettől csuklanának a szocialisták, azt hiszem."

A volt kormányfő azt mondta: "kulturális és szexuális, hitbéli, identitásválasztási ügyekben mélységesen liberális vagyok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok és mit hiszek". A lap szerint ezt követően kifejtette: "és hiszem, vallom azt a nagyon hagyományos liberális elvet, hogy addig terjed az én szabadságom, amíg nem zavarja a másik szabadságát".

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mi itt a baj? Tömjén elvtárs például végre nyíltan vállalhatja :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Kit érdekelnek a melegek, amikor ettől sokkal nagyobb problémák vannak a gazdaságban és a politikában. Csináljanak ami akarnak ! Nem érdekel. Attól, hogy nem házasodhatnak még nem lesznek kevesebben. Egyébként Terry Black pl. példás gondossággal, felelősséggel neveli fogadott gyermekeit.
karma1
@Sziszifusz: Ja, szegenykemet ot ki is hagytam veletlenul, pedig O aztan igazan jo pelda...Bar o transzvesztita es nem homo, de valojaban O is a "masok" koze tartozik...
Desischado
Ők is ugyanolyan emberek, ugyanolyan gondokkal küzdenek, mint bárki más. És véleményem szerint mindenkinek joga van a boldogsághoz, ha másoknak nem árt vele. Nekem semmi kifogásom a melegek ellen, sok sikert kívánok nekik! Nem tartom betegesnek, ha valaki a saját neméhez vonzódik, hanem MÁSNAK. De ez nem beteges, senkinek sem lesz tőle semmi baja. De persze ehhez tolerancia, érettség és megértés kell, hogy másképp élő és gondolkodó embertársunkat el tudjuk fogadni!
lajospapa
Gyurcsánynak egyébként ördögszarva, nagy bozontos farka meg patája van. Aki ezt nem látja azért van mert titokban a haza ellensége! Jó lesz vigyázni!
világlátó
@lajospapa: Csak arra lőnek, akitől tartanak és szeretnék eltávolítani.
" A magyarnak mindenkor is, most is, a legnagyobb ellensége - a magyar " Góf Széchenyi
Most míg az idő a lakásba szorít, most kell belelapozni a magyar történelembe, vagy Móricz Zs. Erdély trilógiájába, Mikszáth műveibe. Magunk is meggyőződhetünk arról, mennyi bajt, kárt okozott már nekünk ez az átok amit magunkkal hoztunk a Volga és a Káma környékéről.Ha erre módszeresen rávilágítanánk, megtanítanánk a nemzetünket ennek korai felismerésére és kezelésére, ha ebben tudós történészeink, filozófusaink, szociológusaink, néplélek kutatóink akadémikusaink és a médiák együttes erővel megkezdenék ennek a " feloldását ", biztosan nem oldanák fel az átkot, de legalább a kezelésében osztoznának. Azt tanultuk, a velünk született negatív jellemvonások felismerése, megfogalmazása tanulással, neveléssel nagyban javítható.
lópicigáspár
Biztos forrásból tudom, hogy esetleges hatalomra kerülésük esetén betiltanák a hetero-kapcsolatot és csak a meleg házasságokat engedélyeznék! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.