A Voks ma esti adásában szóba kerülnek a sokat ellő holland disznók, a valós foglalkoztatottsági adatok és Budapest függősége.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Havas egy olyan ember, aki alapból gyűlöli Gyurcsányt, én meg egy olyan ember vagyok, aki alapból utálom -nem gyűlölöm- Havast.
Minden műsora arról szól, hogy lehetne Gyurcsányt eltüntetni a politikai közéletből. Nem tudom, hogy az ATV miért alkalmaz egy olyan embert, aki nem tudja magát türtőztetni és nem tud semleges lenni? holott ez egy riporternek, -legalább is szerintem- elsőrendű kötelessége. Ha viszont ez nem megy, talán alkalmasabb lenne a HÍR Tv-ben dolgoznia. Még talán örülnének is neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@QQCSI: Igazad van. Az Echó Tv is jobba megfelelne ,és mondjuk alkothatna egy kettőst Liebmann Katalinnal. Szép pár lenne, nemde?
tavaszi
@mariaberta: csupán azért mert Havas van annyira táglátókörű,hogy tudja hogy Gyurcsánnyal szinte boritékolható a bukta...mindenkit megzavar,hogy maroknyi csapata harsog..és ordibál...és valahol havas régen tudja hogy a fidesznek nincs alternatívája ...ennyi.
bencemacska
Havas nem szereti már OV-t sem mert nem vette be a buliba!!!
mariaberta
@tavaszi: Igazad van, de azért nem kellene rátenni még egy lapáttal, jobb lenne, ha semleges maradna és úgy vezetné a műsorát.
Bízza a vendégekre a pró-és kontra véleményeket, vitatkozzanak ők. A végén pedig foglalja össze az elhangzottakat.
Ami a Fidesz alternatíváját illeti,? egyszer majd az is lesz.Hogy is van a dal? Jegenye fák, jegenyefák nem nőnek az égig!!??
1magyar
@mariaberta: Az "okos" Szaniszló is ott van? Mondjuk Havas még nincs azon a szinten.
mariaberta
@1magyar: Olvastalak, de kérlek, fejtsd ki bővebben, mert én kissé buta vagyok, nem tudom, Szaniszló hogy került képbe Havas mellett.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.