MSZP-s politikustól került ki a hangfelvétel, de egy Fidesz-irodában döntöttek a sorsáról. Bár sok kitakarással, de nyilvános két titkosszolgálati jelentés az ügyről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ki a francot érdekel még az őszödi beszéd, meg a kiszivárogtatás? Lerágott csont, kutyák sem rágcsálják már, mert ők is unják.
szablyafűrész
Hát wazze...hogy egy bő nyálú, nagy arcú Fidesz nem képes valami tökösebbel előhozakodni, az elképesztő, ennyire képesek ezek a " képességű" csávók !
Közben meg zsinórban menti, fel a ád alá helyezett szocikat, bűncselekmény hiányában !
A fidesznyik nagy pofa mögött egy hatalmas impotencia lapul !
Pisti271
Ez a cikk már közel két hetes.
A dokumentum(ok) szerint nem sikerült azonosítani azt a személyt, akitől a hangfelvétel elindult. Kérdezem, akkor honnan tudják, hogy ez az ismeretlen személy, ezt megelőzően, Gyurcsánnyal és pláne a frakcióval egyeztetett?
A Fidesz kommunikáció eddig határozottan állította, hogy a felvételről a rádióból értesült.
Ezzel szemben, innen is (máshonnan is) kiderült, előtte rendelkeztek vele, sokszorosították és több helyre eljuttatták, pl a rádióhoz is.
Milyen érdekes, hogy mindegyik Fideszes vezető a Kossuth Rádiót hallgatta.
Csak nem azért, mert valami érdekes hírre számítottak? :)
tavaszi
...én szerintem ezt az egész öszödi beszédet nem a gyurcsány találta ki...ha nem maga orbán ...sőtt orbán tartotta a lapokat..és ferenctestvér csak felolvasta...orbán ellopta a maszoptól a gumilővedékeket...és halomra lötte az embereket...lezárta az utcákat hogy ne lehessen semerre kimenni...és duuuuurrr...hatalmas a dilemma kit is válasszunk?...ahogy szörényi énekli: "mond te kit választanál?"
bencemacska
Sok volt a kannás bor, meg a kuktás pájinka, aludd ki magad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.