Simon Gábor volt MSZP-es képviselő minden vádat tagadott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol arról döntenek, hogy előzetesbe helyezzék-e.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Simon azt mondta nem a saját pénzem volt. Akkor legjobb lenne, ha kitálal szépen, kik és milyen pénzt bíztak rá. Az képtelenség, hogy ekkora összeget egyedül kasszírozzon be, mint tanár aztán mint képviselő. Ha pedig vele akarják elvitetni a szennyest, mondja el, amit tud. Semmi értelme, hogy évek múlva derüljenek ki a részletek mocskos módon.
Mi ez a nigériai útlevél, hamis iratok, osztrák bankszámla stb. Bűzös az egész.
szablyafűrész
Hülye lenne kitálalni ! Azért, hogy egy csont nélküli vádiratot állítsanak össze ellene ?

A terhelt joga van megtagadni a vallomástételt, de akár hazudhat is, csak mást nem vádolhat a hatóság előtt hamisan bűncselekmény elkövetésével !

Arany szabály: - konok, megrögzött tagadás esetén büntetése 4 hónap ! Őszinte, feltáró, beismerő vallomást 1 év 4 hónap !
F_Viktor
@Szvetlana: A Sólymos Welsz Tamás nem véletlenül került képbe, nem véletlenül nála találtak egy páncélszekrényben Simon bűnösségére utaló doksikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.