A kétharmad Magyarország legfontosabb versenyelőnye a Napi Gazdaságnak interjút adó Orbán Viktor szerint. A kormányfő arról is beszélt: azt kérik a választóktól, tegyék lehetővé, hogy folytassák, amit eddig csináltak, mert végig akarják vinni azt, amit elkezdtek.

"Kellő szerénységgel, mégis büszkén mondhatjuk, hogy lábra állítottuk Magyarországot" – értékelte az elmúlt ciklust Orbán Viktor miniszterelnök a Napi Gazdaság pénteki számában megjelent kétoldalas interjúban.

Úgy fogalmazott: az elmúlt négy évben "iszonyatos erőket mozgósítottunk, hogy ismét a magunk urai lehessünk", és mára ez sikerült. Kiemelte, hogy az eredményeket az Európai Unió is elismeri, a legutóbbi országjelentés alapján az ország az államadósság, a költségvetési hiány, az export tekintetében a jól teljesítők közé tartozik.

A gazdasági válságról szólva emlékeztetett: Magyarország végig azon az állásponton volt, hogy a válság nem konjunkturális, hanem szerkezeti típusú, amire válaszul új szerkezetű gazdaság kiépítésére kell törekedni. Példaként az ország újraiparosítását említette, amelynek eddigi eredményei alapján reális célkitűzésnek látja, hogy a 2018-as ciklus végére Magyarország legyen Európa legiparosodottabb országa.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Orbán úr ki szavazzon magára?
Azok a volt dohány kereskedők kiket maga tönkre tett?
Azok a volt rokkantnyugdíjasok kinek elvette nyugdíját?
Azok a volt szolgálati nyugdíjasok kinek meg adóztatja a nyugdíját?
Azok a volt föld tulajdonosok kiket bérleményeikről ki berudaltak és most bekel fejezni több évtizedes termelői tevékenységüket?
Azok a fiatalok kik megélhetés véget elhagyták az országot?
Azok a fiatalok kiket a megszorítások miatt nem tudtak felvenni az egyetemekre és főiskolákra mert nincs annyi támogatás ezeknek az intézményeknek?
Azok a szerencsétlen hajléktalanok kiket törvény üldöz ha közterületen életszerűen ott él?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@DR Eric CARTMEN: Olyant ebben az országban nem találsz !!!
Desischado
Hogyne, rohanok ixelni! Csak előbb kérem a felvételemet a viccosztályra, az egyik szép sárga színű gumiszobába! Egyébként nem figyeltétek? Most az egyszer igazat mondott, hogy folytatni akarják! A NAGY NEMZETHY RABLÁST! HÁT NEM!!! SOHA TÖBBÉ!!!
human
Könnyen lehet, hogy meg fog lepődni a fidesz április 6-án. Sorra tagadják meg a pártot a régi szimpatizánsok. A gerincesebbeknek már nem veszi be a gyomra, amit ezek művelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.