Magyarországnak nincs olyan polgára, legyen bármilyen nehéz sorsú, elesett, akire ne volna szükség, ezt az országot csak együtt tudjuk felemelni, felépíteni és naggyá tenni – hangoztatta Hende Csaba honvédelmi miniszter a térség országgyűlési képviselője csütörtökön a Vas megyei Gencsapátiban, ahol átadta az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény elkészült beruházásait.

Hende Csaba örömét fejezte ki, hogy a fejlesztésre, felújításra szánt 26 millió forintból több dolgot is sikerült megújítani, szavai szerint azonban ennél is fontosabb az nagyszerű nevelő munka ami évtizedek óta folyik az intézményben.

Hozzátette: a kormány négy év alatt nem tudott mindent megadni amit szeretett volna, de nagyon sokat tett a rászorulókért, az elmúlt négy év szavai szerint az építkezés időszaka volt a szociális ágazatban és reméli, hogy az megkezdett építés folytatódhat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
"Magyarországnak nincs olyan polgára, legyen bármilyen nehéz sorsú, elesett, akire ne volna szükség" ...szekerük tolásának folytatásához...
Cicamama55
"Magyarországnak nincs olyan polgára, legyen bármilyen nehéz sorsú, elesett, akire ne volna szükség" ...szekerük tolásának folytatásához...
Nil
Gondolom addig amíg ikszet tesz a fidesz neve mellé - aztán mehet
Kamcsatka
"Magyarországnak nincs olyan polgára, legyen bármilyen nehéz sorsú, elesett, akire ne volna szükség" - jobbágyként földbirtokaink megműveléséhez.
Fradigege
A porba fingó! Ez sem bír magával. Maga mutogatás az megy.
Desischado
Hogyne, kell az ingyen rabszolga, értsd: közmunkás, kell a jobbágy, és kell a rablás folytatásához a szavazata! Aztán egész nyugodtan megdögölhet, igaz hende koma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.