A gyorsaságot nevezte Magyarország legnagyobb versenyelőnyének Orbán Viktor miniszterelnök a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. gyárának átadási ünnepségén csütörtökön Kecskeméten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ez megint a szokásos, adjuk el Magyarországot a külföldnek és a spanjainknak, meg a fan(atikusainknak). Elvégre rohadt olcsók vagyunk, félnek a melósok, stb.
Azt hiszem erről beszélnek a most indulni akaró (kis)vállalkozások, hogy a nagyok miket kapnak a kormánytól: "...nagyon komoly támogatást kaptak a kormány részéről a beruházáshoz, az építkezés és az engedélyek kiadásakor pedig minden elképzelhető segítséget megkaptak a városvezetéstől."
Nem lenne ezzel baj, ha mindenkire így vonatkozna, nem lenne KETTŐS MÉRCE! De hát van, és mi a kisember, a dolgozni akaró, a választópolgár, mi vagyunk a rossz oldalon.
Lennénk gyorsabbak is, nem csak olcsóbbak, ha bürokrácia tenné a dolgát és nem akadályozna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.