Az Országgyűlés elnöke szerint érdemes erős felhatalmazást adni a Fidesz-KDNP-kormánynak a vasárnapi választáson.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Na erőt vettem magamon és elolvastam Kövér etárs irományát. Eszembe jutott egy régi sláger, "mondd nem kívánsz Te túl sokat"?
Nevetséges, hogy minden előző kormány pocsék munkát végzett, természetesen kivétel a 2002-től 2006-ig terjedő, mert ők megvédik a nyugdíj megtakarításunkat _természetesen tőlünk, az arra érdemeseknek adták a másoktól elvett trafikokat, ugyan ez vonatkozik a földekre, mert Mészáros et. jobban teljesít, Elárasztják hazánkat stadionokkal, mert annyi néző nem szoronghat egy-két stadion lelátóján, de nem kell elfelejteni a rokkantak meghurcolását, nyugdíjaik csökkentését, de a 2014 évre megemelt hatalmas 2.4 % emelést.
De nem folytatom. Én azt szeretném, ha agyarország jól teljesítene, és aztán jöhetne a jobb teljesítés, mert fokozni csak azt lehet, ami egyáltalán alapfokon létezik.
De feltételezem, Oxfordban nem tanítanak magyar helyesírást.
coyote3
Kövér az igazi szakértő a zakkanás tárgykörben...
tavaszi
szerda van -----szépen peregnek a homokszemek a homokórán. szóltam eleget ,hogy ha 4 évenként vált az ország, hova lehet jutni.------németország is a Adenauer, késöbb Khol kancellár többciklusos regnálásán jutott el oda ahol most tart. Az Angliai "Vaslédiről " ne is beszéljek. -----egy példa : még egy 4-es mtró is azért került annyiba ,amennyibe , mert 3 kormányváltást élt meg ...igy került 3 szorosába ...és ezt mindenki fizette. -----Hajrá Magyarország!---Hajrá Magyarok!--------(szavazzatok, de ne magatok ellen)
dr. prédikátor
Köteles lancelot!!!Elég zakkant vagy már , minek fokozni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.