Az elmúlt napokban több fideszes képviselőről is kiderült, hogy hibásan töltötte ki a vagyonnyilatkozatát. Most van egy újabb: Szatmáry Kristóf fideszes képviselő, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a tavaly beadott 2012-es vagyonnyilatkozatában nem szerepeltette, hogy fele részben tulajdonos egy XVI. kerületi házban. Szatmáry az Origónak azt mondta, hogy a nyilatkozat kitöltésekor már átadta a feleségének azt a tulajdonrészt, csak a tulajdoni lapon ezt később jegyezték be.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nahát!! Micsoda rövid memóriával vannak ezek megáldva ! Egyre jobba sikerül bebizonyítaniuk. Elsőnek ugye ott a kommunista múlt amit szeretnek elfelejteni (ki -ki a maga berkein , felmenőin belül is!) majd napi szintű össze - vissza duma (lásd Kósa aki egyszer ismerete az őszödi beszéd tartalmát egyszer nem azt újabb magyarázat stb) most meg már vagyonukról is megfeledkeznek.
Hát így lesz majd a választások után is ha nyernek , és eljön 2015 és jön a megszorítások éve . Majd azt is letagadják hogy harcoltak a rezsicsökkentés miatt meg a fene tudja mi miatt nem harcolnak még perpillanat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
Viccesek ezek a vagyonnyilatkozatok! Akár naponta bele lehet firkálni. Komolytalan.
nemjoezigy
Már azt is csoda, hogy ezek kibuktak. Mennyi lehet még alvóban, mint az ügynökök. Szemét mocskos banda mind, ami eddig hatalmon volt.
Mindegyik volt funkcionáriust meg kellene vizsgáltatni pártatlanokkal, ha van olyan, (most vannak ilyen jelentkezők) vagy a fideszest a szocival és fordítva, meg az szdsz-est az mdf-essel, a kisgazdával, stb. Oda vissza. Ha megvan a lista, lehet börtönbe menni, vagyont elkobozni.
Hogy megtudhassák milyen a 47 ezer Ft-os élet.
Desischado
Én is azt mondom: lesz még tbb is! Ki lesz a következő? Hányinger egy aljadék rablóbanda! Le velük!
human
Csak azt vallják be amit a szomszéd is lát. A többi pénz rejtve marad. Csak ha utánaszámolunk mint egyes újságok, akkor derül ki, hogy ilyen kocsira nem is telhet neki úgy hogy közben ide-oda megy nyaralni és síelni.
Egy méterárust persze 5 évre visszamenőleg ellenőriz a NAV ha egy gombot felvarr szívességből egy ügyfélnek (nav ellenőr).
kukac50
annyit loptak,hogy már számon sem tudják tartani!
Ez szégyen és bűn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.