Obersovszky Péter azt akarta megtudni Rogán Antaltól, az M1 Az Este című műsorában, hogy miért mondta azt Orbán Viktor, hogy indifferens, hogy lesz-e a kormánynak kétharmada.

A vagyonnyilatkozatát gyakran módosító Rogán Antal azt válaszolta, hogy 4 évig erős parlamenti többséggel kormányoztak, és az alapvető, kétharmadot igénylő változások megtörténtek – írja az Index.

Rogán szerint a köztársasági elnök valószínűleg május 5-6-ra hívhatja össze a parlament alakuló ülését, és reálisan május végén alakulhat meg az új kormány. Az utána lévő időszakot pedig egy kevésbé erőltetett törvényhozási folyamat fogja jellemezni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@tavaszi: orban egy szabad es egyenlo valasztasban maradt alul.
A mostani minden volt csak nem szabad es egyenlo. Minden palya a fidesz fele lejtett, most nem akarom felsorolni mi minden, de gondolom ezt te sem tagadod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@m.macskosz:
Vagy ilyen sikeres volt az agymosás. Sokan szavaztak a Fideszre, annak ellenére, hogy csak
rosszat kaptak ettől a kormánytól. Annak ellenére, hogy hallottak a rengeteg ismert mutyiról, potentátok pofátlanul szerzett vagyonairól.
Hellcat
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Az már inkább érdekes, hogy 27% ból hogyan lesz 67%...
Cicamama55
Kis álszent! Így biztosított a vagyon nyilatkozatának titkosítása. Addig kell a vasat verni, míg meleg...Tehetetlen, erőtlen a bal oldal! A kész tényekben nem tudnak megkapaszkodni, s annak hangot adni! Sokszor ezen az oldalon százszor különben tálalt tények hangzanak el, melyekkel megfelelően sáfárkodva, sikeresebbek lettek volna!
GeoCravker
@m.macskosz: Nominálisan soha ilyen kevesen nem szavaztak a fideszre. Ezt nem a fidesz nyerte, hanem az ellenzék bukta. A közel 40%-os távolmaradás döntött.
m.macskosz
@GeoCravker: A fidesz győzelme önmagában nem lenne tragédia,
az azonban igen, hogy a parlamentben megint azt szavazzák meg,
amit Orbán és vazallusai megálmodnak. :(
Nagy Herceg Péterné
@Cicamama55: Nem csak a hatalomért remeg, hanem a betegsége miatt is. Felpörgeti magát a beszédében és már nem tud uralkodni rajta. Amiatt nyalogatja és húzgálja néha olyan fenemód undorítóan a száját!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.