Szítja a magyar nacionalizmus lángjait, magyar útleveleket ad ki a szomszédos államokban élő etnikai magyaroknak, és egy legutóbbi beszédében magyar nevükön nevezte meg a szerbiai és romániai városokat. Nagyvonalú a saját üzletember barátaival – a magyar ellenzék imádja ezeket vizsgálni –, és szereti a nagy, furcsa infrastrukturális projekteket – mind például egy futballstadion, amelyet nyári lakhelye közelében épít, annyi férőhellyel, hogy a közeli falu lakossága kétszer belefér. Ezt mondják ott Orbánról. Miért engedi ezt az EU? És hogy Az Európai Unió azonban nem fog tiltakozni, mert Orbán a pajzsa a még rosszabb magyarországi dolgok ellen. A választásokon a Jobbik elnevezésű antiszemita, EU-ellenes párt a 2010-es 15,9 százalékról 20,5 százalékra javította az eredményét. Mivel a májusi európai parlamenti választások előtt nő a jobboldali dagály, Brüsszelnek hálásnak kell lennie, hogy egy olyan karizmatikus, mérsékelt autokrata, mint Orbán visszatartja azt. A választók...

Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Mivel a májusi európai parlamenti választások előtt nő a jobboldali dagály, Brüsszelnek hálásnak kell lennie, hogy egy olyan karizmatikus, mérsékelt autokrata, mint Orbán visszatartja azt."

Visszatartja? orban hozta letre a jobbikot az egyik fideszes polgari korbol. Nekik koszonhetjuk, hogy a nyakunkba szabaditottak a neonacikat.
Itt csak egy kormanyvaltas tudna megszabaditani az orszagot a szelsosegektol, de igy hogy a fidesz nyert a jobbik csak tovabb fog erosodni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Az a hibája a cikknek, hogy Japán messze van, és egészen más mentalitású emberek lakják. Nem tudják felfogni, hogy a Jobbik a Fidesz kistestvére!!!
Nil
Miért engedi az eu? Mert náluk is ez a cél- a közrabszolga. Már mint a politikusok célja
nyanya001
Uramisten már megint támadás érte a kormányt,
mehet a CÖF Japánba békemenetelni !
Desischado
Nemhiába, okosak a Japánok! Sajnos, igazuk van!
Desischado
@nyanya001: Én is menni akarok Japánba, de nem velük!!!
bakegya
@jancsik68: Bunda ez a javából.Többféle ingerem is van,de hányingerem az biztos...minden esetre a "gésák"nem hazudnak...hódolatom irányukba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.