Ha a leadott szavazatok számát nézzük, akkor az MSZP javított a legtöbbet a 2010-es eredményéhez képest. Bő kétszázezerrel többen szavaztak a párt vezette balos szövetségre, mint amennyit az MSZP kapott négy éve. A párt így bő 20 százalékot javított. Ám így is csak árnyéka 2006-os vagy 2002-es önmagának. A Jobbik valamivel több mint százezer szavazattal kapott többet mint négy éve, ez 10 százalékos javulás. A Fidesz majdnem 700 ezer szavazatot vesztett, mintegy 25 százalékot rontottak. Az LMP majdnem 140 ezer szavazatot vesztett, ez közel 40 százalékos romlás saját előző erdményükhöz képest.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@human: Szerinted van különbség a "mocskos komcsi" és a mostani kormány között?
human
@Yeromos: Annyit tudok, hogy a kormányzási technikájuk erősen hasonlít a kommunistáknál alkalmazottal. A komcsizást egyébként már 1990-ben be kellett volna fejezni azt a rituálét követően, hogy nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat. Megtisztult volna a politikai és gazdasági elit a múlt haszonélvezőitől. És akkor most nem lenne miért komcsizni.
coyote3
Pont emiatt írták át a választási törvényt. Magukra szabva...
Yeromos
@human: A kormányzási technikáról érdemes elolvasni, Chomsky tízparancsolatát.
konteo.blogrepublik.eu/2012/11/06/a-chomsky-tizparancsolat/
human
@Yeromos: Nagyon köszönöm a linket. Ez tényleg a manipuláció 10 parancsolata. Középiskolában kötelezővé tenném az oktatását történelem, irodalom órán. Csak így lehet egy önállóan, analitikusan gondolkodó társadalmat építeni.
Yeromos
@human: Ebben igazad van. De sajnos úgy érzem, úgy gondolom, hogy ebben az országban ma nem az a cél, hogy önállóan gondolkodó társadalmat építsünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.