Előkerült egy, még a választás előtt készült felvétel a debreceni kampányzárón megjelent Fidesz-aktivistákról.

A felvételből kiderül, hogy egy Orbán-fanatikus a miniszterelnökről nevezte el gyermekét; továbbá, hogy sokan dolgozhatnak külföldön – mert a "Fideszt ezt is jól csinálta" – írja a Hír24.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Senara: Kiskunsági Öttablettás Rosé. A harmadik pohár után még elmakogta a balf@sz, hogy nem változott semmi, meg minden fiatal külföldön van, de ettől függetlenül nagyon elégedett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az még csak hagyján, de 20 év múlva
ő lesz a miniszterelnök ! :D :))
hetöndöe
Nem csoda,hogy itt tartunk,mikor ilyen IQ bajnokok döntik el az ország sorsát.:-)))
karma1
Gyerekek, en besz@rtam, amig ezeket az eszlenyeket neztem! Es ahogy elnezem, mindegyik kisebbsegi ujmagyar, meg az oszhaju holgy is...

Isten bizony rohannek, hogy megtalaljam azt a helyet, ahol ESKUT tesznek (Kinek? a Kiralynak? Istennek?), es en is azonnal leteszem az eskut, es megyek egy narancsszinu dzsekiert lengetni!

Orban meg kommunistazik, es csak azert nem szakad ra a mennyeet, mert a szabadban adja elo a kommunista-utalatat,...

Ez a video SZUPER! Latom, rozsacska mar erre is jarhatott az iskolaprogramjaval, mert beszelni, gondolkodni meg (mar) nem tudnak, de a hittant valoszinuleg nem hagytak ki, azert "eskudtek fel" (Orban a kiraly!) Es orbannak ez TETSZIK!!!
qxy
Dik má. Há láccik rajtuk hogy na ezt mongyad " tesvír! ! "
Beszarok.
Na ezek építik az országot. tele lesz az ország Viktorokkal. ez az egy is sok!
csip-csop
szegèny szerencsètlen! majd viki felfedezi, hogy ki az ès majd kapvalami jò pènz olyan 100 ezer Ft.
nyanya001
@Horizont: A tyúkól hozzájuk képest tudományos akadémia ! :))
Senara
A gyűlés előtt mit osztottak tablettás bort ?
csip-csop
ennyi hulyèt, csak Debrecenbe lehet talàlni! Aki làtta a felvètelt nemtudom, hogy èszrevettètek a legtobbje cigàny ès romàn disznòk. Majd a fidesz elintèzi rendesen ezeket, ha màsba nem is de pènz jutalomba rèszesitik mindegyiket.èn magyarokat nemlàttam egyett se ott lèzengeni a tomegbe.
csip-csop
@Horizont: szeretnèmtudni, hogy a zigazi Debreceniek mitszòlnak ehez a sok cigàny, romàn kifutàsokhoz.
miazavalami
Én szégyellném ha a nevemet ilyenek osztogatnák...
csip-csop
az a bàcsika aki a tàblàt tartja a kezèben kozèpen a foton, az a bèni-frèdi (rajzfim) unokatestvère
nehogymá
@csip-csop: nem,nem vettem észre, nyilván ezek voltak az "érdekesebb" nyilatkozók, ne reménykedj,a magyarok voltak többen. fölöslegesen cigányozol vagy románozol. ne nagyon keress etnikai különbséget a két párt szavazói vagy szinpatizánsai között.nekem is herótom van a fidesztöl,de azért nem kell "félre" menni a kritikával.
levarosbukta
Nyihahaha Balogh Orbán Viktor! :) Lekapartam magam!
bundi
Basszus... Eddig azt hittem a legényanya című film szatíra...
Most szembesülök vele hogy dokumentumfilm...
Na ez a ciki nem az ndk-s szandál zoknival
pbalage
ennyi sunkót egy kupacon ritkán lehet látni.
taglo
Ezek szerencsétlen ,kivezényelt ,agymosott ,szinte analfabéta,cigányok ,a segélyért és a pautlékért, meg némi baksisért , bárkit hajlandóak az egekig magasztalni !
csip-csop
ha olvastad a statisztikàt, akkor akik ràszavaztak azok mind ezek voltak, akit ide irtam.
coyote3
Az emberi elme legaljának megnyilvánulásait hallhattuk... Ez borzalom!!!
A Tündik bündije
@karma1: Rézműves Erzsi(csökkentés) meg Fülkeforradalom Aladár...
A Tündik bündije
@Senara: Kiskunsági Öttablettás Rosé. A harmadik pohár után még elmakogta a balf@sz, hogy nem változott semmi, meg minden fiatal külföldön van, de ettől függetlenül nagyon elégedett.
A Tündik bündije
@coyote3: Kósalali büszkeségei. Kaptak 20%-ot a tablettásból...
dzurinda
Ennek az országnak annyi. Ha egy párt az összes Nobel-díjas közgazdász segítségével kidolgozna egy szakértői programot, akkor is a populista pártok nyernének.

Tájékozatlan, érzelmek alapján szavazó emberek mindenhol.
dzurinda
A legjobb az, akinek a gyereke Dániában él. Gyurcsány elzavarta, Orbán meg engedi. Atyaég...
Yoda69
Lehet hogy orbantol van a gyerek? Erdemes lenne egy DNS vizsgalatot csinaltatni.
Szvetlana
Az ötvenes évek elején minden gyereket Mátyásnak neveztek el, most majd Viktornak.
A többi osztozik a mexikói, délamerikai szappanoperák sikernevein.:))
taglo
Most hallottam egy magát megnevezni nemakarótól ,hogy alkotmányba iktatják , és 2015-töl a születő gyerekeknek ,CSAK- viktor -vagy anikó-lehet a kereszt neve !!! JA-és hogy ne sokat pattogjon ,2-dik álltalános után BEKELL-fejeznie a TANULMÁNYAIT !!!
Senara
Én fiam megszületett úgy hívják Balogh Orbán Viktor a pasi totál alkoholista 65 70 éves lehet mikor szülhetett a fia , mikor már vagy 30 éve még fényképről sem láthatott p,,,, t , jelszava szép dolog a házas élet csak dugni ne keljen . Na igyunk még egy felest ... jól megaszontad te Balog , adj egy cigit, pótold ki , ja és ne idd meg mind . a meséjét befejeztem :-)))
almosd
Ezekről a riport alanyokról az is kiderül az interjú közben ,hogy még a 8-általánost sem végezték el,normális embereket nem találtak a tömegben ,vagy nem mertek nyilatkozni.
taglo
@Senara: Nincs az 55-nél több, csak a sok számitógépezés,a lexikonok , és a szépirodalom habzsolása,ilyen kárt okozott a fizimiskájában !
Senara
@taglo: Nincs az 55-nél több, csak a sok számítógépezés,a lexikonok , és a szépirodalom habzsolása,ilyen kárt okozott a fizimiskájában !... Legyen annyi , de azért számoljuk hozzá amennyit vidéken töltött .
libelle
Ennyi hülyét!!! Ez mind egyhelyen. Nem is lehet eelviselni. Viktor hivei, hát nem édi ez a viktorka.,hogy miert válasszuk hmmm... nem is tudják. De én tudom mert primitivek mind azok akik ott beszéltek. Ez kell a fidesznek, a sok hülye!!!
adrenalink
ITT VAN, MEGJÖTT A BAGAMÉRI, A FIDESZ HÍRNÖKE...!

Az öreglánynak a havi 10-12 ezer forint rezsicsökkentésből összejöhetett volna már egy protkóra való!
libelle
@Senara: A hozzászólások miatt feltétlenül meg kellet ezt a sok barmot nézni. DE!!! A hozzászólások szenzáciosak!!! Nagyon sokat nevettem, persze inkább szomorkodni kellene, mert ez az egész csak egy szégyen. Mindezeket lehet a nyugati TV- adókon is látni és még ettöl sokkal többet. MIt gondoltok mit gondol a nyugat erröl az országról??? Persze, tudom hogy tudjátok azt, hogy mit gondolnak nyugaton.
libelle
@Senara: Jaj tévedett. Nem inkább ugyhijják a gyereket, hogy balog-orsós viktor
libelle
@karma1: Ne is gondold, hogy orbánt zavarja milyen sok egyszerüen strukturált agyú szavaz rá. A lényeg ,hogy tegye, ha meg nem elég mejd tesznek és tettek ök róla!!!
Senara
@libelle: Nem a nénikkel volt problémám, vidéken a legnagyobb kiadás a rezsi . Házkörül megtermel mindent , tehát csak kenyeret vesz meg a nasit , őket megértem , ha csak el nem lopják szegényektől .Ami visszatetsző ... mert a Gyurcsány mondta a fiataloknak el kell menni ...ez maradt meg benne . A másik meg hurrá , hogy el tudott menni , mert Orbán megengedte nekik ... nem éhezünk nem fázunk mert Orbán a királyunk az meg mindennek a csúcsa ...Nyugat reakcióira magasra tesznek és ne gondold , hogy ők nem tudnak róla , csak sajnos a diplomatikus fogalmazást kettős beszéddel megmagyarázzák
nehogymá
@csip-csop: nem tudom nekem irtad e a statisztikás részt. a külföldön szavazókra gondolsz?az ujonnan honositattokra? ott az volt a meglepő,hogy nem 11o% lett . a többiröl meg azt gondolom (a cigányokról meg az intelligencs magyarokról),hogy a román határ környéki falvakból guberálták öket. arra felé is elég izmos munkanélküliség van.gondolom Kevermes vagy Dombegyháya környéki putri sor se lett kiemelt üdülő övezet amióta nem láttam. a céghez ahol dolgozom, jönnek külsösök egy direkt munkeröt kölcsönzö cégtöl. 5o körüli nö volt,a házát otthagyta egy békésmegyei faluban,eladni nem tudta fönntartani sem. a gyerekei is egyre arébb mentem munkáért. ö is egy albérletben lakott,azért a munkáért amiért én kaptam 1oo at ö 6o at.se .táppénz szabi nuku. mire nyugdijas elsz szétrohad a háza,lószar nyugdijat kap tutira nem szavazott a fideszre. de ha ott marad,lehet ott vonult volna a többivel.egy dolog az,hogy valaki nem egy elmebajnok. de ha nem éri jóformán semmilyen ingerencia,akkor megvezethetö lesz. látom a különbséget bejárósként a leszakadt vidéki vagy hasonló helyzetben lévö városi között. ég és föld. azt még nem is cigányok.lesz ez még rosszabb is.
Jávor
Orbán: "És egy dologban biztosak lehetnek, a kommunisták mind ott lesznek"
Orbán hazudott a Debrecenieknek, mert a kommunisták nem voltak ott! Különben nem csak 0,5 %-ot kapott volna a Munkáspárt.
csip-csop
@nehogymá: akkor azokat akiket meginterjuholtàk Debrecenbe teszerinted kik, ha nem cigànyok?Nekem is vanak rokonaim Debrecentol nem messze (Derecskèn) ès tudom, hogy milyen nagyon nehèz a helyzet,munkanèlkuliek 90 %-a.Igen a kunhoniakra gondoltam 95% ka rà szavazott ezèrt nyertek ezek, mert ha nem lettek volna a romanok akkor az tuti hogy nem nyert volna a fidesz.
nehogymá
@csip-csop: te azt irtad a többség cigány van román. én arra irtam azt,hogy nem. egy baloldali megmozduláson ugyanigy lehetne találni olyat akit nem tennénk ki a kirakatba,de ez van.mindegyik oldal jól elgunyolódik a másikon.akiket megkérdeztek,(már akiket mi láthattunk)az se mind cigány volt.az a két fickó akik arról beszéltek melyik kormány alatt miért mentek el az emberek,azok tipikusan ugy néztek ki mint nálunk az östermelök,akik a délutáni szieszta után megindulnak a kocsma felé a kattogós biciklijükkel.
kkalman
Az összes villanyt fel kellett kapcsolnom, hogy lássak valamit, olyan sötétség áradt ebből a videóból. A nyilatkozók mindegyikében lehetett 2 liter tablettás, vagy osztottak nekik valami qrva jó anyagot. A Balog Orbán Viktor meg a teteje a sötétségnek.
Más, fejlettebb demokráciával megáldott országban ezt személyi kultusznak hívják.
Desischado
@csip-csop: Én osztom Nyanya véleményét, és ki sül a szemem a szégyentől, hogy Debreceni és magyar vagyok!
csip-csop
@Desischado: eztis a vikinek kononhetik sokan.
nemsemmi
IQ betyárok gyülekezete!
Ezek a fidesz tudatos szavazói???
Jól láthatóan tudják miért szavaznak a fideszre:-)))
1magyar
Gondolta: a név kötelez és olyan pályát fut be a gyereke mint Orbán.
mariaberta
No és? Van Magyarországon Izaura nevű leányzó is.
mariaberta
Megnéztem a képet, a két pasi orcájáról sugárzik az értelem.
magyarbakancs
Isten áld meg a magyart Jó kedvel fölséggel és sok,sok zárt osztállyal.
Debreceni pszichiáteri osztályon kimenőt kaptak az ápoltak.?
szjupermen
Hogy mekkora az Isten állatkertje! Most már gondolkodom, nem kellene-e szégyellnem magam, hogy én is magyar vagyok, mint a bejátszáson szereplők. Az ilyen agyatlanok miatt nyert a Fidesz. Eddig azt hittem, ilyenek csak a Mónika show-ban léteznek, de nem.
Senara
Megérne egy misét megkeresni a hazafias névadót :-)))), hogy egyáltalán van e neki gyereke :-)))
nehogymá
@Senara: lehet van neki egy ferike is,csak ugy tartalékba,sose lehet tudni,ugye?a lánya meg barack me nem tudta ki az csak sokat hallotta.
GeoCravker
A gyereke csak Dániában tud megélni, de ezért tök jó a Fidesz... Gratula...
Desischado
@csip-csop: Én hányok, és rosszul vagyok, meg sírok!
taglo
Szegény gyerök-ha netán járnifog az iskolába mit összefogják cikizni ! Nem csodálnám ha negyedikben abbahagyná a tanulmányait , követve Apuka példáját !!
jancsik68
Annó.Rákosi pajtásról is sok gyereket neveztek el,vagy lett ő a névadójuk,névadószülője.Ezekből lettek a későbbi bujdosó magyarok,mert,rájuk nézve pofájukról lesirt a sunyiság,a gátlástalanság.!!!
Dr. Felipe
Az ingyen pálinkafőzés már érezteti jótékony hatását. A fideSS szavazók butulnak rendesen. Ebből a fajtából kell a fideSSnek 2 millió és biztos a győzelem.
bumeráng
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Yoda69
Atyauristen. Ilyen idiota barmokbol all ossze a fidesztabor?
Es ezek iranyitjak az orszagot a szakadekba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.