Sem Norvégiának, sem Magyarországnak nem érdeke, hogy "párthoz kötődő, szélhámos gittegyletek" kezeljék a norvég alap nyújtotta támogatást, ezért az államra bíznák annak kezelését - nyilatkozta Csepreghy...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
A köztörvényes fidesz bűnözőkből verbuválódott nemzeti maffia pofátlanul számon kéri a
norvég kormányt, hogy miért nem engedi, hogy a norvég adófizetők pénze gengszterek zsebébe vándoroljon.Mi már ismerjük a fideszes vándorsáskák mohóságát, remélem most már a norvégok is tisztában vannak vele.
JAJMÁR
A kis rafináltak, az államra bíznák a pénz kezelését, mert az nem kötődik politikai párthoz :)))
Senara
"párthoz kötődő, szélhámos gittegyletek" kezeljék a norvég alap nyújtotta támogatást, ezért az államra bíznák annak kezelését ... de nem bízzák füllentős szóvivő ... norvég külügyminiszter április 24-én válaszolt Lázár Jánosnak. A norvég kormány honlapjára feltöltött levelében azt írja, meglepték Lázár vádjai – főleg az, amelyik politikai elfogultság vádolják ... párórán belül megmagyarázzák , kimagyarázzák , félremagyarázzák .
nemkati
A Norvég Civil Támogatási Alap által adott célzott támogatást az Ökotárs Alapítvány osztja szét. Normális országban ez teljesen természetes lenne. Az, hogy nálunk a kormány szeretné erre is rátenni a kezét, végülis nem meglepő, lassan hozzá kellene szoknunk. Nem hiszem, hogy bárkinek is kétsége lenne afelől, hogy ha ezt a pénzt a kormány oszthatná el, akkor igencsak erősen bizonyos párthoz kötődne a pénz felhasználása - vagyis egy olyan szélhámos gittegylethez, amit Fidesznek hívnak.

Csepreghy úr, tessék szíves lenni elolvasni, felfogni a norvég külügyminiszter válaszát, és tessék sziveskedni azt nem véleményezni, hanem szájbefogás mellett tudomásul venni. Meg azt is, hogy nem mindenkinek tetszik a korrupció, pláne a törvényesített, erőszakos, pofátlanul nyílt korrupció, amivel imádott pártja és kormánya operál. Ma már minden pénz bárhol jobb kezekben van, mint a kormányéban = Fideszében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.