Az eredeti ütemtervnek megfelelően, 2015-ben működőképessé válhat az amerikai rakétaelhárító rendszer romániai bázisa, amely az Olt megyei Deveselun épül - jelentette ki Bukarestben Frank Rose, az Egyesült Államok külügyminisztériumának védelmi politikáért felelős helyettes államtitkára.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Néhány évvel ezelőtt a pécsi radar építési cirkusz tetőpontján egy katonai szakértős nyilatkozta, hogy az Európában épülő amerikai rakétavédelmi rendszer senki mást csupán az USA-t védi VALAMELYEST!
Egy példával is szolgált az komment írója! Ha Öröszország bármely nyugati vidékéről ide pöccintenének RS-12M ballisztikus küyüt és azt az indítás percében érzékelő amerikai rakétavédelni pajzsnak sikerül észlelni, az elfogása és sikeres megsemmisítése valahol Nyiregyháza és Nagykanizsa vonalában történne. A kérdés az, hogy a lelőtt rakéta utasai , mármint a rajta lévő 7-10 nukleráis robbanófej mit csinálna?
Nekünk valszeg mindegy, mert a Kárpát-medencét szinte biztos, hogy 250-300 évre streilizálná, Nyugat Európában a robbanás nyomán terjedő nukleáris felhő végezné az élőanyagokban a génmódosítást és nem valószínű, hogy maradna ember, aki a századfordulót megünnepelné!
És ez csak egy rakéta, és nem a legjobb, nem a legnagyobb és nem a leggyorsabb!

Európa érdeke az lenne, ha nem lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.