0 inShare Az MSZP szerint egyetlen európai testület sem akarja korlátozni a fehér akác termesztését, vagyis a Fidesz ostobaságán kívül senki nem veszélyezteti a magyar akácot - tájékoztatta a párt országos központja szombaton az MTI-t. hirdetés Az MSZP két európai parlamenti (EP) képviselőjelöltje, Szanyi Tibor és Mudri György által szignált közlemény szerint Glattfelder Béla fideszes EP-képviselő rémhíreket terjeszt, amikor azt állítja, hogy az Európai Bizottság el akarja rendelni a magyar akác visszaszorítását vagy kiirtását.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Előbb elterjesztik, hogy az aljas magyarellenes EU ki akarja vágatni a szerencsétlen méztermelők megélhetését, aztán mivel az EU valójában támogatást fizet az akácosok irtásáért, bár nem kötelez rá senkit, így a kÚrmány kivágatja, ráfogja az EU-ra, a pénzt meg zsebreteszi. Ja, és a méztermelőket magasról lesz@rja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.