Elismerte bűnösségét és megbánta tettét, de nem tett vallomást a Budapest Környéki Törvényszéken kezdődött per első napján az a férfi, aki 2012 novemberében a vád szerint erős felindulásból megölte Budaörsön Marschalek Ákost, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) alelnökét, majd feladta magát - közölte a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Azért érdekes, hogy bármilyen sportszövetség elnökségét nézem, mindegyik tele van céghegyekkel, 100milliókkal.
Közben meg a gyerekek húgyszagos, sötét, vizes öltözőben, levegőtlen teremben edzenek sokszor.
Ez szegény meghalt, mert - mint a cikkből látszik- köcsög volt az alkalmazottjával. Ha szerencsétlen 4 gyerekes mókusnak nem borul el az agya, akkor az elnök úr tovább mutyizna és élné a világát...
soljanka
Ja az lemaradt, hogy az asztalitenisz szövetségi alelnökség mellett, az elhunyt a Munkácsy lapítvány alelnöke is volt - az a nagy műgyűjtő, nem jut eszembe a neve jóvoltából-, ahol a kis Rákay Filip az elnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.