Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) államtitkára szerint szó sincs arról, hogy az orosz hatóság a Magyarországról származó teljes húsbehozatalt megtiltotta volna, 14 üzem esetében ideiglenes...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Medvegyev gratulált, majd betiltották húsexportot :-)))
csikknorisz
Olvastam a hvg.hu cikkét az akkori formájában (azóta már frissítették), ők sem azt állították, hogy a teljes húsbehozatalt betiltották. Szóval Kardevánnak fölösleges cáfolni, mert nincs mit. Inkább arról beszéljen, hogy eddig miért sunnyogták el ezt a listát, miért csak akkor lehet róla hallani, mikor rábukkan a sajtó? Ja, persze, ez nyilván nem illik a dicsőséges hírek sorába, így meg sem kell említeni még Szijjártó Petike fő-fő külgazdasági akárkinek sem, csak a sikersztorikról szabad beszélni.
kamazuka
Ezeken a munkahelyeken dolgozik 8437 ember összesen.Mivel mi jobban teljesítünk,itt az idő az arcot letenni és átmeneti piacot szerezni.Arról álmodozni,hogy majd kell nekik a hús,hasztalan.Arra felé simán vágóhídra kűldik az embereket!Mostanság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.