A bíróság jogerős döntése alapján hétfőn elhagyhatta celláját az eddig előzetesben ülő Simon Gábor. A volt MSZP-s politikust házi őrizetbe helyezték. Simon egy szál fekete pólóban, farmerban egy sporttáskával és egy cekkerrel a kezében öles léptekkel hagyta el a börtönt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát akkor ennyi. Meg van a 2/3, mehet haza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@coyote3: Úgy látom, hogy az elnöki széktől nem is fog szabadulni. A kivándorlás miatt a társadalom lecserélése zajlik. A dolgozni és gondolkodni tudók ha tehetik elhagyják az országot, helyükre külhoni magyarok jönnek akik 95%-ban fidesz szavazók.
Itt a fórumon írta valaki, hogy önkormányzathoz vettek fel romániai magyarokat dolgozni és a helyi vezetők bizalmát élvezték, mert a gyanúsabb ügyeket rájuk bízták. Azt is furcsálták, hogy gyakran románul beszéltek, pedig magyarok voltak a magyarok között.
laszlobihari
@human: Dolgoztam pár évvel ezelött Kolozsvár környékén, a megdöbbentő az volt amikor a román fönök jobban beszélt magyarul mint az itthoni mély-nagy magyarok többsége, ismerte a magyar irodalmat-történelmet, a magyar kollégákat pedig kín volt hallgatni, ők jobban beszéltek románul. A kinti magyarok 70-80% küzd nyelvi problémával, csak azt szeretném tudni, ha egy román ember meg tud tanulni magyarul akkor a magyar származású magyar családi háttérrel rendelkező (volt-új) honfitársaink miért nem? Tisztelet a kivételnek!
human
@laszlobihari: Az illető arra utalt, hogy a mutyikat román nyelven intézték mondván a többiek úgysem értik.
mariaberta
Választások előtt szükség volt egy-két cirkuszra még akkor is, ha ez néhány ember életét teszi tönkre. Ez a Fidesz módszere. Bízom abban, hogy egyszer majd érvényesül a közmondás, "kölcsön kenyér visszajár"
nusika
Tudja-e valaki, hogy Weisz Tamást eltemették vagy még nem lehet tudni, hogy hol van?!
laszlobihari
@human: Ez való igaz, de amit írtam az is igaz, valamint ezek a csókák tényleg egyszerűbben kommunikálnak románul mint magyarul(megszokás).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.